Μεταφραση

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Πανέμορφα Αδέλφια Celebrity

Δείτε μια λίστα με διάσημα αδέρφια που η φύση τους φέρθηκε απλόχερα κάνοντας τους πανέμορφους.


Ντακότα και Έλ Φάνινγκ
Πανέμορφα Αδέλφια Celebrity (1)
Κάνουν τα κεφάλια να γυρνούν ο κάθε ένας ξεχωριστά, όμως εάν βάλετε δίπλα δίπλα αυτά τα celebrity αδέλφια, η δύναμη της ομορφιάς τους απογειώνεται. Ενώ οι φίλοι έρχονται και παρέρχονται, αυτοί οι διάσημοι αδελφοί και αδελφές θα έχουν για πάντα ο ένας τον άλλον (και την ομορφιά τους). Κλικάρετε στην gallery για να δείτε ποιες διάσημες οικογένειες καυχιόνται για τα πιο sexy γονίδια.
Η Ντακότα μπορεί να είναι στο προσκήνιο μεγαλύτερο διάστημα από την αδελφή της Έλ, όμως εκείνη τη φτάνει σιγά σιγά και προκαλεί τη δική της αίσθηση στο χώρο της showbiz.
Έμα και Άλεξ Γουότσον
Πανέμορφα Αδέλφια Celebrity (3)
Με την προφανή ομορφιά τους και τα ταιριαστά τους σαγόνια, δεν αποτελεί έκπληξη που η Έμα Γουότσον επιστράτευσε τον νεαρότερο αδελφό της Άλεξ για να πρωταγωνιστήσει μαζί της σε μία καμπάνια της Burberry.
Μάγκι και Τζέικ Γκάιλενχαλ
Πανέμορφα Αδέλφια Celebrity (4)
Ορισμένα αδέλφια celebrity επιδεικνύουν την ομορφιά τους με κάθε ευκαιρία, όμως οι Γκάιλενχαλς προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ τον περισσότερο καιρό, εκτός όταν αποφασίζουν να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί μαζί και να μας εντυπωσιάσουν με τη φυσική τους ομορφιά.
Νίκι και Πάρις Χίλτον
Πανέμορφα Αδέλφια Celebrity (5)
Τις αδελφές Χίλτον θα μπορούσε εύκολα να τις περάσει κανείς για δίδυμες με το ξανθό μαλλί τους και τα μπλε μάτια. Το δίδυμο έχει επίσης δύο μικρότερους αδελφούς, τον Μπάρον Νίκολας Χίλτον, και τον Κόνραντ Χιουζ Χίλτον .
Τζάστιν και Τζάξον Μπίμπερ
Πανέμορφα Αδέλφια Celebrity (6)
Ο Τζάστιν Μπίμπερ πρόσφερε στους fans του ένα αξιολάτρευτο θέαμα στο κόκκινο χαλί των MuchMusic Video Awards 2012, όταν έφερε μαζί του τον μόλις δύο χρόνων αδελφό του! Ο star του Boyfriend έχει επίσης μία ετεροθαλής αδελφή.
Λίαμ και Κρις Χέμσγουορθ
Πανέμορφα Αδέλφια Celebrity (2)
Τα αδέλφια από την Αυστραλία Λίαμ και Κρις Χέμσγουορθ έχουν κατακτήσει το Χόλιγουντ αυτή τη χρονιά με την ομορφιά τους, όμως οι star των The Hunger Games και Avengers έχουν επίσης έναν ελκυστικό, μεγαλύτερο αδελφό, τον Λουκ (δεν είναι στη φωτό), που μόλις υπέγραψε με τo δικό τους management agency, αφού πρώτα είχε παίξει για τέσσερα χρόνια στην Αυστραλία. Μιλάμε για μία πολύ ταλαντούχα ομάδα!
Χίλαρι και Χέϊλι Νταφ
Πανέμορφα Αδέλφια Celebrity (7)
Η εντελώς αμερικάνικη ομορφιά των αδελφών Νταφ έχει χαρίσει στην κάθε μία από ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Maxim, ενώ οι θαυμαστές των ξανθών πρωταγωνιστριών συχνά απολαμβάνουν εκπλήξεις με φωτογραφίες του δίδυμου όπου ποζάρουν μαζί.
Σαβάνα και Σιένα Μίλερ
Πανέμορφα Αδέλφια Celebrity (8)