Μεταφραση

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Οι sexy στολές και τα τραγούδια που θα σε βάλουν σε... αποκριάτικο mood

Είσαι έτοιμη να γίνεις η... πρωταγωνίστρια τoυ party;Κάθε χρόνο σε βασανίζει το ίδιο ερώτημα που τυραννά όλες μας! Τι να ντυθείς φέτος τις Aπόκριες! Ακόμα κι αν δεν είσαι fan όλου αυτού concept αποκλείεται να μην σε έχουν καλέσει σε κάποιο μασκέ ή τελοσπάντων να μην έχεις να πας κάπου όπου απαραιτήτως θα πρέπει να... μασκαρευτείς! 

Μην απογοητεύεσαι όμως! Ακόμα κι αν δεν έχεις μεγάλο budget να διαθέσεις μπορείς πολύ εύκολα χωρίς να ξοδέψεις απολύτως τίποτα να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να γίνεις η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι... φαντασία και λίγη έμπνευση!
Ακόμα κι αν έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν διάφορες στολές, πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο ή... διαφορετικό να ντυθείς! Ακόμα και κάτι old time classic σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πρώτα τι υπάρχει στην ντουλάπα σου. Έπειτα αν δεις ότι κάτι σου λείπει πήγαινε στο κοντινότερο Jumbo, στο super market της περιοχής σου (όλα φέρνουν πλέον μάσκες και διάφορες στολές), σε ένα κοντινό εποχιακό κατάστημα που είναι πλήρως εξοπλισμένο ή αν έχεις όρεξη και σε κάποιο από τα βεστιάρια της Αθήνας.
Πάρα πολλές στολές θα βρεις πατώντας ΕΔΩ


Πριν όμως εμπνευστείς από τις πιο sexy διάσημες celebrities για το τι θα ντυθείς φέτος, άκου ορισμένα carnival songs που θα σε βάλουν στο κατάλληλο mood και θα ταξιδέψουν την φαντασία σου στο ιδανικό για σενα σκηνικό.
Gipsy Kings - Bamboleo


Cuba - Gibson Brothers


Bellini - Samba De Janeiro


Army Of Lovers - Sexual RevolutionGloria Estefan & Miami Sound Machine - Conga


Gipsy Kings - Djobi DjobaKαι μερικά ελληνικά...

Πασχάλης - Τζοάννα


Αφοί Κατσάμπα – Ποροπομπομ


Λάκης Τζορντανέλι- Τζένγκις Χαν


Δάκης- Μια σου λέξη 


The Olympians - Ο Τρόπος