Μεταφραση

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

10 απίστευτα gadgets και αξεσουάρ για το καλοκαίρι

Εκεί που κάνετε μακροβούτια στην αγαπημένη σας παραλία, ο γιος σας διατυπώνει μια συνηθισμένη απαίτηση: «Θέλω να παίξουμε πινκ-πονκ!».


 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι η αγορά έχει καλύψει αυτή τη βασική ανάγκη -κυκλοφορεί τραπέζι του πινγκ-πονγκ που επιπλέει (σταματήστε αμέσως να ψάχνετε!), όπως και βαλιτσάκι που γίνεται μίνι μπάρμπεκιου και μαγιό-ουρά γοργόνας και επτά ακόμη απίθανα αξεσουάρ και gadgets για την παραλία. Δείτε την απίθανη λίστα.

Ουρά γοργόνας

Ναι, κυκλοφορεί πράγματι ουρά γοργόνας-μαγιό. Κοστίζει περίπου 90 ευρώ (τιμή ευκαιρίας!) και μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ.

Τραπέζι πινγκ-πονγκ που επιπλέει

Φτηνότερο από την ουρά γοργόνας (!) είναι το τραπέζι πινγκ-πονγκ που επιπλέει στη θάλασσα. Μπορεί να γίνει δικό σας με 70 περίπου ευρώ, από εδώ

Φορητό υπέρ-ψυγειάκι

Αυτό το gadgets κοστίζει κάτι παραπάνω (η τιμή του αγγίζει τα 440 ευρώ) αλλά είναι το απόλυτο καλοκαιρινό πολυεργαλείο. Είναι φορητό και έχει ενσωματωμένο μπλέντερ, επιφάνεια κοπής και ανοιχτήρι. Κάντε από εδώ την παραγγελία σας.

Στρώμα-κομμάτι πίτσας

Με μηδενική πρακτική αξία, αλλά πρώτο -εκ των εδώ συμμετοχών- στις καρδιές μας, αυτό το... κοιλιόδουλο στρώμα θαλάσσης κοστίζει περίπου 40 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

...και στρώμα-ντόνατ

Ή «Η δικαίωση των καλοφαγάδων Νο2». Η τιμή του αγγίζει τα 30 ευρώ και μπορεί να γίνει δικό σας αν το παραγγείλετε από εδώ.

Ποτήρια που επιπλέουν στο νερό και «στέκονται» στην άμμο

Ιδανικά για τις τεμπέλικες ημέρες των διακοπών, αυτά τα ποτήρια δίνουν στους κατόχους τους τη δυνατότητα να απολαύσουν το ποτό τους μέσα στη θάλασσα, αφού επιπλέουν στο νερό. Αγοράστε τα από εδώ έναντι 9 ευρώ.

Καπέλο με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι

Το απόλυτο gagdets παραλίας που προσφέρει ταυτόχρονα προστασία από τον ήλιο και δροσερό αεράκι στο πρόσωπο, κοστίζει 9 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε από το amazon

Χαρτοφύλακας-μπάρμπεκιου

Αντί να πάτε για meeting, ψήστε λουκάνικα με φίλους. Το φορητό μπάρμπεκιου κοστίζει περίπου 75 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

(Διακριτικό) καπέλο που υπέρ-προστατεύει από τον ήλιο

Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ με λιγότερα από 30 ευρώ.

Φορητή πισίνα

Έχετε αγροτικό φορτηγό, αλλά η μοίρα δεν σας έδωσε μια πισίνα; Κάντε την καρότσα του φορτηγού σας φορητή πισίνα με 190 ευρώ. Μάθετε περισσότερα εδώ

Φρουτιέρα καρπουζο-καρχαρίας

Η καλύτερη φρουτιέρα που έχετε δει είναι ένα κεφάλι καρχαρία φτιαγμένο από καρπούζι. Κοστίζει περίπου 13.50 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε ηλεκτρονικά από εδώ