Μεταφραση

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Νικολέτα Καρρά: «Μετά τα 30 άρχισα να συμφιλιώνομαι με τον χρόνο»

Η Νικολέτα Καρρά σε συνέντευξή της μίλησε για την τούρτα έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί.


Την τούρτα για τα γενέθλιά σου στην πρεμιέρα της παράστασης ποιος την ετοίμασε;

«Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Η πρεμιέρα έγινε στις 13 το βράδυ και εμένα τα γενέθλιά μου ήταν στις 14 Οκτωβρίου, και την έβγαλαν μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Το ήξεραν τα παιδιά, ειδικά η βοηθός του Μιχάλη Ρέππα, η Χρύσα, και το είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους».

Σε είδα κάπως αμήχανη...

«Πάρα πολύ γιατί ήταν και η επίσημη πρεμιέρα, δεν ήταν μια καθημερινή παράσταση. Ήταν κόσμος από το χώρο, συνάδελφοι... Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα αλλά κρατήθηκα. Όταν είδα τον Μιχάλη Ρέππα να βγαίνει με την τούρτα ένιωσα ότι είχε μηδενιστεί ο χρόνος. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου γιατί μου έκαναν αυτά τα γενέθλια πολύ ξεχωριστά».

Σε αγχώνουν τα κεράκια;

«Δεν με αγχώνουν αλλά και από την άλλη δεν είναι ιδιαίτερη ανάγκη να τα βλέπω! Όταν πέρασα τα 30, πέρασα μια περίοδο όπου είχα προβληματιστεί. Τι γίνεται; Μεγαλώνω; Τι κάνω από δω και πέρα; Πού πάω; Ποια είμαι και λοιπά... Μετά άρχισα να συμφιλιώνομαι με τον χρόνο και συνειδητοποίησα ότι δεν την γλιτώνει κανένας μας από αυτόν! Είναι το ίδιο αμείλικτος για όλους, οπότε έπαψα να ασχολούμαι. Δηλαδή αν με ρωτήσεις σε ανύποπτη στιγμή πόσο είμαι, μπορεί και να μη θυμάμαι ακριβώς. Πρέπει να κάνω υπολογισμούς. Και να σου πω και την αλήθεια αισθάνομαι πιο μικρή από την ηλικία μου, οπότε δεν με απασχολεί πια».