Μεταφραση

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Ποιες διασημότητες απέρριψαν πρόταση μέχρι και 4 εκατ. για γυμνή φωτογράφιση στο Playboy

Το Playboy, το γνωστό περιοδικό με τα διάσημα sexy «κουνελάκια», ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες γυναικών.


Ο διευθυντής σύνταξης Cory Jones, δήλωσε στους New York Times ότι ο 89χρονος Hugh Hefner συμφώνησε σε αυτή τη ριζική αλλαγή του περιοδικού τον περασμένο μήνα, σε μια συνάντησή τους στη διάσημη Playboy Mansion.

Βέβαια, το Playboy θα συνεχίσει να παρουσιάζει σέξι γυναίκες και να διοργανώνει τον διαγωνισμό για την Playmate του μήνα. Όμως, πλέον, η λογική του θα θυμίζει τις εικόνες του Instagram, σύμφωνα με την εκτίμηση των New York Times. «Το περιοδικό θα γίνει λίγο πιο προσιτό, λίγο πιο οικείο», εξήγησε ο Jones.

Πολλές ήταν όμως οι διασημότητες που είχαν αρνηθεί πρόταση από το γνωστό περιοδικό για να κάνουν γυμνή φωτογράφιση από φόβο για την καριέρα τους, όπως η Christina Aguilera και η Kate Hudson.

Δείτε παρακάτω και άλλες διασημότητες που απέρριψαν την προσφορά του δημοφιλούς περιοδικού

Katy Perry
Το γεγονός ότι είναι κόρη παπά και η ανατροφή της, την απέτρεψαν από το να δεχθεί την πρόταση.

inner

Jennifer Aniston
Το 2009 το Playboy την πλησίασε και της έκανε μια προσφορά ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων για το εξώφυλλο. Η πρόταση ήρθε λίγο μετά την σέξι φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό GQ, φορώντας μόνο μια ριγέ γραβάτα.

Σύμφωνα με μια συνέντευξη στη National Enquire, η Aniston αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά-ρεκόρ δηλώνοντας ότι «το GQ είναι τέχνη, αλλά το Playboy είναι σεξ».

inner

Kate Upton
Αν και είναι η επιτομή του σέξι μοντέλου, η Upton έχει αρνηθεί στο παρελθόν πρόταση του Playboy. Παρολ' αυτά δεν είναι αρνητική να κάνει στο μέλλον μια φωτογράφιση που θα έχει ενδιαφέρον concept.

inner

Stacy Keibler
Η αθλήτρια και ηθοποιός Stacy Keibler έχει επίσης προσεγγιστεί από το Playboy δύο φορές στο παρελθόν τις οποίες και απέρριψε.

inner

Ashlee Simpson
Φήμες αναφέρουν ότι η πρόταση που της είχε γίνει από το Playboy έφτανε τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

inner

Jennifer Love-Hewitt
Η διάσημη ηθοποιός έχει επανειλημμένα απορρίψει πάμπολλες προτάσεις για γυμνή φωτογράφιση, ανάμεσα σε αυτές και του Playboy.

inner

Heidi Klum
Το Playboy της είχε προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια για μια γυμνή φωτογράφιση. Εκείνη όμως είχε 2 όρους: Να είναι γυναίκα η φωτογράφος και να είναι ασπρόμαυρη. Το Playboy δεν συμφώνησε και η φωτογράφιση δεν έγινε ποτέ.

inner

Jessica Alba
Το 2006, η Jessica Alba ψηφίστηκε από το Playboy ως η πιο σέξι σταρ της χρονιάς και μια φωτογραφία της με μπικίνι χρησιμοποιήθηκε στο εξώφυλλο. Ωστόσο, η ηθοποιός ποτέ δεν πόζαρε για το περιοδικό και ουδέποτε συναίνεσε στη χρήση της εικόνας της. Η Alba είχε κληθεί να ποζάρει, αλλά η τότε 24χρονη σταρ, αρνήθηκε την προσφορά και ήταν πολύ δυσαρεστημένη για την φωτογραφία της που μπήκε στο εξώφυλλο. Τη υπόθεση ανέλαβαν οι δικηγόροι της.

inner