Μεταφραση

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Μέγας Φρειδερίκος: Αυτό είναι το πιο όμορφο άλογο του πλανήτη

Η «Μαύρη Καλλονή» με την πλούσια χαίτη έχει κατακτήσει πολλαπλά βραβεία για την ομορφιά και τις αγωνιστικές της επιδόσεις.


Ο Μέγας Φρειδερίκος είναι ένα πανέμορφο και αξιαγάπητο άλογο και είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος το γιατί. Η «Μαύρη Καλλονή» που έχει δανειστεί το όνομά της από τον βασιλιά της Ρωσίας είναι ένας Friesian επιβήτορας, κατάμαυρος, στιβαρός και μεγαλοπρεπής και αυτό που τον έχει κάνει διάσημο είναι η πλούσια χαίτη του αλλά και η άνεσή του να ποζάρει στο φακό.

Αλογο με ξεχωριστή και μοναδική προσωπικότητα ο Μέγας Φρειδερίκος καλπάζει και μαγεύει όσους τον παρακολουθούν. Ζει σε μια φάρμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει λάβει πολλαπλά βραβεία για την ομορφιά του και τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Αξιοσημείωτο είναι δε ότι έχει δικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Φρειδερίκος σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες είναι πολύ ευγενής και εξαιρετικά φιλικός με τα παιδιά. Πέρσι έγινε μπαμπάς, αποκτώντας ένα πανέμορφο πουλάρι το οποίο ζει μαζί του στη φάρμα.

Το 2012 κυκλοφόρησε βίντεο στο YouTube όπου διακρίνονται οι αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά, η εξαιρετική φυσική του κατάσταση αλλά και η μοναδική του ομορφιά.

inner

inner

inner

inner

inner

inner