Μεταφραση

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Σαγανάκι γαρίδες με ούζο

Ακόμα και να μην πίνετε, γι’ αυτό το μοναδικό πιάτο αξίζει σίγουρα να κάνετε μια εξαίρεση στις συνήθειές σας. Είναι τσεκαρισμένο ακόμη και από «επαγγελματίες» του μεζέ!


Υλικά:

  • ½ κιλό γαρίδες καθαρισμένες
  • 1 κ.σ. Knorr Extra Γεύση Λαχανικών
  • 1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • 1 ποτηράκι ούζο
  • 4 κ.σ. Pummaro Σπιτική Τομάτα
  • ¼ φέτα σκληρή, θρυμματισμένη


Εκτέλεση:

  • Σοτάρουμε τις γαρίδες στο ελαιόλαδο μαζί με τον άνηθο. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το Pummaro Σπιτική Τομάτα και την Extra Γεύση Λαχανικών, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10’ περίπου.
  • Προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως. Συνοδεύουμε με ψωμί που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό και το έχουμε πασπαλίσει με Knorr Aromat Λαχανικών & Μυρωδικών.
  • Tip:

    Αν χρησιμοποιείτε κατεψυγμένες γαρίδες, ξεπαγώστε τες σε κρύο νερό -ποτέ σε ζεστό ή καυτό νερό.
    Θέλετε κάτι έξτρα; Μια κουταλιά ζωμός σε κόκκους Knorr Extra Γεύση στο μαγείρεμα δίνει άλλη διάσταση στη γεύση του φαγητού.