Μεταφραση

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Το πρώτο θεματικό πάρκο σεξ στον κόσμο έχει έναν πολύ ασυνήθιστο κανόνα!

Ένα ξεχωριστό, θεματικό πάρκο διασκέδασης με επίκεντρο το σεξ, που θα διαθέτει συγκρουόμενα (σε σχήμα πέους) και δονούμενο σινεμά 7 διαστάσεων, σχεδιάζει να κατασκευάσει μια εταιρία στη Βραζιλία.


Το ονομαζόμενο ErotikaLand θα βρίσκεται κοντά στη νότια πόλη Piracicaba της Βραζιλίας, 2 ώρες με αυτοκίνητο από το Σάο Πάολο, και θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, πισίνα γυμνιστών, σνακ μπαρ όπου θα σερβίρονται αφροδισιακά ποτά καθώς και ένα «αισθησιακό τρένο» το οποίο θα κινείται με άνδρες και γυναίκες χορευτές.

screen shot 2016-05-04 at 13.44.38 2.png

Η κατασκευάστρια εταιρία ελπίζει ότι το πάρκο θα έχει ανοίξει για τους επισκέπτες μέχρι το 2018 και η είσοδος θα κοστίζει 100 δολάρια. Ωστόσο, οι ντόπιοι προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους καθώς ανησυχούν για το είδος των ανθρώπων που θα προσελκύει το πάρκο.

Ο Matheus Erler, μέλος του Χριστιανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Piracicaba, δήλωσε: «Δεν μπορεί να είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα του σεξ».

Κατά το παρελθόν η πόλη ήταν γνωστή και ως το Άμστερνταμ της Βραζιλίας λόγω της ευρείας χρήσης ναρκωτικών και τώρα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να γίνει ως γνωστή και ως η πρωτεύουσα του σεξ.

Σημείωση: Το πραγματικό σεξ, δεν επιτρέπεται!

Brazils-Disney-World-Of-Sex-Erotika-Land-Sparks-Intense-Debate