Μεταφραση

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Glam Business: Τα sex toys της Gwyneth Paltrow

Ποιος θα το πίστευε πως η Gwyneth Paltrow θα ήταν τόσο kinky;


Εάν το νέο τεύχος της σταρ του Χόλιγουντ, Goop Sex Issue, είναι ενδεικτικό των σεξουαλικών προτιμήσεων της πανέμορφης 43χρονης, τότε μπορούμε να πούμε πως το κορίτσι αυτό βρίσκεται πολύ μπροστά, με... χλιδάτες προτιμήσεις.

Ο οδηγός αγοράς sex toys της Gwyneth είναι, βέβαια, για τους έχοντες, αφού συμπεριλαμβάνει έξι δονητές με μέση τιμή 200 δολαρίων και ένα δερμάτινο μαστίγιο αξίας 535 δολαρίων. Το κορίτσι είναι, δηλαδή, φωτιά και ξέρει να ξοδεύει τα χρήματά της!

Δεν είναι, βέβαια, σωστό να πούμε με σιγουριά πως η "Gwynnie" μιλά εκ πείρας όταν προτείνει τα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά ο σεξουαλικός οδηγός της υπόσχεται πολλά από τα αγαπημένα της παιχνίδια για κάθε σενάριο.

Το πιο λαμπερό sex toy της λίστας είναι ένας δονητής της Lelo, κατασκευασμένος από χρυσό 14 καρατίων αξίας 15.000 δολαρίων.

Εάν αυτό σας φαίνεται πολύ κιτς ή πολύ ακριβό, μπορείτε να επιλέξετε και το πιο φθηνό μοντέλο με ασήμι, αξίας 7.900 δολαρίων. Εάν και τα δύο, προφανώς, αποτελούν λίγο ακριβές λύσεις, η Gwyn παρουσιάζει ένα δονητή-πετράδι 150 δολαρίων, αφρικανικού χαλκηδόνιου λίθου το οποίο αναφέρει πως "γιατρεύει και σας ικανοποιεί".Άλλες έξι επιλογές οι οποίες είναι λίγο πιο high-tech συμπεριλαμβάνουν δονητές... και για τους δύο, 24 καρατίων από την Lelo αξίας 399 δολαρίων. "Value for money" που λέμε. Την ίδια στιγμή, ο... τηλεκατευθυνόμενος δονητής Je Joue Dua θα σας κοστίσει 156 δολάρια.Παράλληλα, υπάρχει το αδιάβροχο Jimmyjane των 149 δολαρίων για το μπάνιο, το Lelo Tor 2 δακτυλίδι που δονείται των 139 δολαρίων, και το 219 δολαρίων Crave Duet 8GB Lux το οποίο έχει χρυσή χειρολαβή για την αγαπημένη σας αφιέρωση στο άλλο σας μισό.
'For my sweetheart': This $219 vibrator can be engraved, a thing we doubt most people were missing from their sex toys
Υπάρχουν και "σετάκια" στη λίστα, με 189 δολάρια, που συμπεριλαμβάνει το κιτ για αρχάριους, με μεταξωτή χαλίνωση, χειροπέδες και ένα μαντήλι για τα μάτια, όλα σε βαθυκόκκινο του πάθους.
Ένα άλλο σετ, μόνο για 37.99 δολάρια, έρχεται με μαντήλι, ένα ξύλινο "κουπί" για να τραβάτε κουπί με χτυπηματάκια, ένα φτερό και χειροπέδες.

Για τους πραγματικά kinky, υπάρχει και το 395 δολαρίων Kiki de Montparnasse, το οποίο είναι ασημένιο κολιέ, το οποίο μπορεί να γίνει... διακριτικοί σφιγκτήρες θηλών.
Problems: The post also address the causes of vaginal dryness (Gwyneth pictured in 1999's Shakespeare in Love)
Το Sex Issue θα συμπεριλαμβάνει και πολλά tips για λιπαντικές ουσίες και οργανική λίπανση αλλά και την γενικότερη σεξουαλική υγεία και ευεξία.

Safe, not sorry: It also promotes the use of condoms, which Gwyneth did in an episode of Glee (pictured)