Μεταφραση

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Ο Justin Timberlake θα τραγουδήσει ζωντανά στη φετινή Eurovision

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, σταρ διεθνούς βεληνεκούς θα εμφανιστεί ως καλεσμένος


Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα της Eurovision ότι ο φετινός διαγωνισμός θα έχει έναν σουπερστάρ καλεσμένο.

Ο Justin Timberlake πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά στη Στοκχόλμη, στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού το Σάββατο 14 Μαΐου, για να ερμηνεύσει το νέο του single, Can't Stop The Feeling.


Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που ένας σταρ διεθνούς βεληνεκούς θα εμφανιστεί ως guest χωρίς να διαγωνίζεται. «Είναι μια φανταστική ευκαιρία, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Justin Timberlake θα ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι στον διαγωνισμό.

Η σημασία της εμφάνισής του είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού οι Σουηδοί μουσικοί Max Martin και Shellback έχουν συνυπογράψει και είναι συμπαραγωγοί του τραγουδιού, μαζί με τον Justin» δήλωσε ο Sven Stojanovic, παραγωγός της φετινής διοργάνωσης.

O 61ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί σήμερα 10 & Πέμπτη 12 Μαΐου (ημιτελικοί) και στις 14 Μαΐου (τελικός) στο στάδιο Ericsson Globe της Στοκχόλμης. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό, με το τραγούδι Utopian Land των Argo.