Μεταφραση

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

#OhNoYouDidnt: Η Ariana Grande στην Ελλάδα και η πτήση του Ηλία Ψηνάκη.

Αυτό το μήνα, δυο αλλόκοτα Social Media posts κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Dangerous Woman», η Ariana Grande επισκέφθηκε την Ελλάδα και το Twitter έχει πάρει «φωτιά».

Επίσης, ο  δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης πόσταρε μία φωτογραφία του στα social media, όπου βρίσκεται μέσα στο πιλοτήριο αεροσκάφους.

Η Ariana Grande επέλεξε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου!

#ArianaWelcomeToGreece!

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε κατά τη διάρκεια της ημέρας η νεαρή pop star στους λογαριασμούς της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Snapchat ήταν πολύ χαρακτηριστικές για να μην κάνουν την ανακάλυψη οι δαιμόνιοι Έλληνες fan της.

Από ό,τι προκύπτει, η Ariana Grande επέλεξε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου και συγκεκριμένα στη Μύκονο και στη Δήλο.

Την παράσταση «έκλεψαν» οι.. κατσίκες που συνάντησε και λάτρεψε, οι οποίες εκτόξευσαν το πλήθος των tweets σχετικά με την επίσκεψη της Ariana Grande στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα το hashtag #ArianaWelcomeToGreece να είναι το πρώτο trend αυτή τη στιγμή στο ελληνικό Twitter.Στιγμιότυπα από όσα δημοσίευσε η pop star:

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες Arianators έχουν την πρόταση για το επόμενο video clip της, κάνοντας χιούμορ για τη συμπάθειά της προς τις κατσίκες!

Ο Ψινάκης προσγείωσε αεροπλάνο στο Ντουμπάι. 

Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, ο Ηλίας Ψινάκης προσγειώθηκε στο Ντουμπάι και πόζαρε χαμογελαστός μαζί με το πλήρωμα.

"Mια χαρά το προσγειώσαμε το εργαλείο. Μια μικρή στάση να "χτυπήσουμε" έναν Σεϊχη και βουρ για Πεκίνο" σχολίασε χαρακτηριστικά.Στον τοίχο του Δημάρχου του Μαραθώνα ακολουθούν πολλά posts με τις "εμπειρίες του σε Ντουμπάι και Πεκίνο..