Μεταφραση

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

11 εντελώς αμήχανες στιγμές που ζουν αυτοί που δεν ξέρουν να χορεύουν

Παιδιά, ποιος είπε ότι ο χορός είναι εύκολο πράγμα;Η ζωή είναι σαν μια μεγάλη πίστα χορού λένε στο εξωτερικό. Το θέμα είναι ότι αν είσαι απ’ αυτούς που δεν έχουν ιδέα από χορό, κάτι τέτοια τα ακούς βερεσέ. Μην ανησυχείς! Δεν είσαι μόνος.

Γι’ αυτό και εδώ θα σου δείξουμε 11 εντελώς αμήχανες στιγμές που τυχαίνουν σε όσους δεν ξέρουν να χορεύουν.

Σίγουρα, αν έχεις χιούμορ (που στάνταρ έχεις) θα αυτοσαρκαστείς βλέποντάς τις.

1. Κάνεις πρόβα τα βήματα ενός χορού για να πας σε πάρτυ, στο δρόμο για το σπίτι, στη δουλειά, όπου βρεις τελοσπάντων (και σε κοιτάνε οι γύρω σου λίιιιγο περίεργα)
dancing

2. Κάθεσαι στην ακρούλα σου, δεν ενοχλείς κανένα, παίζεις με το κινητό σου και ξαφνικά κάποιος επίμονος και ενοχλητικός θείος ή θεία σε τραβολογάει και σε σέρνει στην πίστα χορού. (Είναι μετά να μην σιχαίνεσαι τις κοινωνικές εκδηλώσεις με συγγενείς;)
DS2

3. Και τότε είναι που ξαφνικά από το πουθενά βρίσκεσαι στη μέση της πίστας, περικυκλωμένος από ανθρώπους που περιμένουν να το «σπάσεις το κορμάκι σου», οι οποίοι επιδίδονται σε άπειρες χορευτικές φιγούρες. (Βοήθειααα!)
mur

4. Και εκεί είναι που ξεκινάς σε αργό τέμπο και κουνάς άγαρμπα χέρια, πόδια, γοφούς και εύχεσαι αυτό να λογίζεται ως χορός…
io

5. Ώσπου αρκετά σύντομα καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά και δεν είσαι και τόσο καλός οπότε προσπαθείς με πίσω βήματα να βγεις από τον ριμαδο-κύκλο…
DS5

6. Και βλέποντας ότι αυτό είναι κομματάκι δύσκολο αρχίζεις το παλιό καλό και αλάθητο κόλπο: χαμογελάς. Χαμογελάς και ελπίζεις ότι κανείς δεν θα παρατηρεί τις χορευτικές σου ικανότητες.
xaxa

7. Όταν δεν πιάσει ούτε το χαμόγελο, το μόνο που σου έχει μείνει είναι να πιεις, να μεθύσεις για να απελευθερώσεις τον χορευτή που κρύβεις μέσα σου.
drunk

8. Οι φίλοι σου τις περισσότερες φορές που χορεύεις μαζί τους νιώθουν λίγο ντροπή και αυτό αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους…
22

9. Ενώ εσύ προσπαθείς απεγνωσμένα να αντιγράψεις τα βήματά τους… (μα πως στην ευχή το κάνει αυτό το σπάσιμο;)
fried

10. Το να χορέψεις σε ζευγάρι σου φαίνεται πιο δύσκολο από το να χειρουργήσεις… (αουτς!)
q

11. Ώσπου τελικά το έχεις πάρει απόφαση: δεν έχουμε όλοι γεννηθεί με τις χορευτικές ικανότητες του Michael Jackson. Και επιλέγεις να αφεθείς και ότι γίνει βρε αδερφέ…
123

Σαν τον Drake…
drake risegr