Μεταφραση

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Παραλίες στην Αττική που πρέπει να πάτε…

Καλές επιλογές για να πάτε σε παραλία δεν υπάρχουν μόνο στα νησιά, δείτε πέντε πολύ καλές περιπτώσεις που μπορείτε να δροσιστείτε εντός Αττικής, μιας και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει.

Σούνιο, ΚΑΠΕ


inner

Το ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) βρίσκεται λίγο πριν τα Λεγρενά με κατεύθυνση προς το Σούνιο. Το ΚΑΠΕ είναι από τις πιο ωραίες παραλίες της Αττικής, δεν έχει ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ σπανίως ανοίγει μια καντίνα αλλά μόλις φτάσετε στην παραλία θα ‘χετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε νησί. 

Παραλία Κακή Θάλασσα, Αττική


inner

Η παραλία τις κακής θάλασσας βρίσκεται σε απόσταση λιγότερο από 50 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας και 8-9 χιλιόμετρα Ανατολικά από την Κερατέα στην οποία ανήκει η περιοχή. Είναι αρκετά μεγάλη παραλία, οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους και αποδυτήρια. Τα σαββατοκύριακα μαζεύει συνήθως πολύ κόσμο. Στην περιοχή θα βρείτε τοπικές ψαροταβέρνες που προσφέρουν φρέσκο ψάρι, αλλά και θερινό κινηματογράφο για τις βραδινές ώρες. 

Παραλία Ερωτοσπηλιά (Πόρτο Ράφτη), Αττική


inner

Η μικρή παραλία απέχει περίπου 36 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της Αθήνας, έχει πολύ καθαρά νερά και πολύ πράσινο. Δεν είναι οργανωμένη παραλία αλλά διαθέτει ένα σνακ μπαρ για παγωμένα ποτά και πρόχειρο φαγητό. Σας προτείνουμε να την επισκεφτείτε καθημερινή. 

Παραλία Αττικής: Βρωμοπούσι ή Καλοπήγαδο Κερατέας


inner

Μπορεί το όνομα να μην εμπνέει ιδιαίτερα αλλά το Βρωμοπούσι Κερατέας αποτελεί μια όμορφη διέξοδο από την καλοκαιρινή καθημερινότητα του λεκανοπεδίου, βρίσκεται περίπου 60χλμ από το κέντρο της Αθήνας. Είναι ήσυχη παραλία με καταγάλανα νερά. 

Παραλία Αγία Μαρίνα, Κορωπί, Αττική


inner

Είναι μια μικρή αμμουδερή παραλία και βρίσκεται περίπου 34 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, αλλά προσφέρει δυνατότητες για σπορ στην άμμο, γεγονός που προσελκύει πολύ νέο κόσμο.