Μεταφραση

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Φάτε μάτια-ψάρια: Το πρώτο εστιατόριο μόνο για γυμνούς πελάτες!

Οι παραλίες είναι πλέον ντεμοντέ. Οι γυμνιστές επιλέγουν να επισκέπτονται άλλους χώρους και συγκεκριμένα το πρώτο εστιατόριο που άνοιξε τις πόρτες του και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς.


Το εστιατόριο γυμνιστών έκανε εγκαίνια το βράδυ της Παρασκευής στο Λονδίνο. Όσοι από εσάς θέλετε να το επισκεφτείτε πρέπει να περιμένετε πολύ μιας και η λίστα αναμονής είναι ήδη στα 46.000 άτομα!

Το συγκεκριμένο εστιατόριο εκτός από τους γυμνιστές τους οποίους φιλοξενεί, πρωτοπορεί μιας και όλα τα τρόφιμα που σερβίρει είναι οργανικά ενώ ακόμη και τα μαχαιροπίρουνα μπορούν να φαγωθούν. Όσοι έχετε απορία για τους σερβιτόρους, δεν κυκλοφορούν ολόγυμνοι καθώς έχουν θάμνους στα επίμαχα σημεία.

Η αρχική ιδέα του ιδιοκτήτη ήταν η τοποθεσία του εστιατορίου να μείνει μυστική, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα το πετύχει μιας και η δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα είναι τεράστια. Σκοπός του είναι να λειτουργήσει μόλις τρεις μήνες και οι πελάτες «όντας γυμνοί να μπορέσουν να συγκεντρωθούν στο φαγητό και να εξερευνήσουν νέες γεύσεις».

Το πρωτότυπο εστιατόριο ονομάζεται Bunyadi και οι πρώτοι που κατάφεραν να μπουν στα… ενδότερα ήταν δύο δημοσιογράφοι της Daily Mail, η 24χρονη Emily Hodgkin και ο 31χρονος James Dunn. Οι δυο τους ξεγυμνώθηκαν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους μετά από το γεύμα των 69 λιρών.

Η Emily έκανε λόγο για «διονυσιακή ατμόσφαιρα» στο εσωτερικό του εστιατορίου, με την «αμφίεση» των σερβιτόρων να της θυμίζει κάτι από αρχαία Ελλάδα.

Ο James από την πλευρά του δήλωσε πως ένιωσε σαν Ρωμαίος αυτοκράτορας, αφού στην αρχή φορούσε μόνο μία λευκή ρόμπα και σανδάλια!