Μεταφραση

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Κυνηγούσαν φαντάσματα σε νεκροταφείο και έπεσαν πάνω σε πορνό

Μια διαφορετική ανακάλυψη έκανε ομάδα «κυνηγών φαντασμάτων» σε καθιερωμένη βόλτα που είχε για να επισκεφτεί νεκροταφείο στη Μεγάλη Βρετανία.


Ο τουρισμός κοιμητηρίων, όπως αποκαλείται, είναι ευρέως διαδεδομένος στον υπόλοιπο κόσμο και ειδικά στη Βρετανία, με τα ιστορικά νεκροταφεία τόσο στο Λονδίνο όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας να δέχονται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η ομάδα των 12 ατόμων πραγματοποιούσε την περιήγησή της στο νεκροταφείο όταν άκουγαν κραυγές και βογκητά. Μη γνωρίζοντας τι θα συναντήσουν κατευθύνθηκαν προς το χώρο από όπου ακούγονταν οι φωνές. Έκπληκτοι διαπίστωσαν πως στο χώρο του ιστορικού νεκροταφείου γύριζαν ταινία πορνό!

Έκπληκτοι είδαν μια νεαρή γυναίκα να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με έναν άντρα πάνω σε ένα πάπλωμα φτιαγμένο από κισσούς, ενώ δύο άλλοι άνδρες τραβούσαν την ταινία. Μάλιστα, ήταν τόσο απορροφημένοι από το γύρισμα που δεν κατάλαβαν ότι είχαν «ακροατήριο».

Ο οδηγός του γκρουπ δήλωσε πως οι πρώτοι που τους είδαν ήταν το ζευγάρι και πως όταν τους είδαν η ξανθιά κοπέλα έσπρωξε από πάνω της τον άντρα και προσπαθούσε απεγνωσμένα να καλύψει τη γύμνια της. 

«Ήταν συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε! Ευτυχώς δεν είχαμε μαζί μας παιδιά γιατί θα ήταν μεγάλο σοκ γι’ αυτά. Χαρακτηριστικό είναι πως ένας από τους γηραιότερους άντρες που είχαμε μαζί μας, θύμωσε τόσο που ήταν έτοιμος να κυνηγήσει το «συνεργείο» με το μπαστούνι του»