Μεταφραση

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Έρχονται comics και novels για το Dishonored franchise


Η Bethesda Softworks ανακοίνωσε ότι ο κόσμος του Dishonored σύντομα θα αποκτήσει τα δικά του comics και novels, τα οποία έρχονται για να «γεφυρώσουν» το κενό πριν την κυκλοφορία του sequel. 


Ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι, οι Titan Comics και Titan Books θα δημοσιεύσουν τις δύο μίνι-σειρές που τοποθετούνται μετά τα γεγονότα του πρώτου Dishonored, και «οδηγούν» στο επερχόμενο Dishonored 2.

Το πρώτο τεύχος της σειράς comic θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου, ενώ αναμένονται ακόμη δύο το Σεπτέμβριο, πριν η σειρά ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Η πλήρης συλλογή θα τοποθετηθεί στα ράδφια των βιβλιοπωλείων στις 29 Νοεμβρίου.

Στα εν λόγω comics, ο Corvo Attano προσπαθεί να βρει τον διάδοχο του, 12 χρόνια μετά την περιπέτεια του στο πρώτο Dishonored.

Το Corroded Man, μία νέα σειρά μυθιστορημάτων θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ αναμένονται δύο ακόμη βιβλία -που θα επικεντρώνονται στους Corvo και Emily- εντός του 2017.Υπενθυμίζεται ότι η Bethesda έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το Dishonored 2 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PlayStation 4, Windows PC και Xbox One στις 11 Νοεμβρίου.