Μεταφραση

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

LaCie Porsche Design Desktop Drive με υποδοχή USB-C

Ο LaCie Porsche Design Desktop Drive εκμεταλλεύεται τη δύναμη του USB 3.1 και φορτίζει την μπαταρία του φορητού σας με ένα απλό καλώδιο USB-C ενώ έχετε πρόσβαση στον δίσκο σας την ίδια στιγμή.

Η τεχνολογία USB-C με ταχύτητες έως 100MB ανά δευτερόλεπτο επιτρέπει την ταχύτατη ανταλλαγή δεδομένων, αρχείων, φωτογραφιών κλπ. μεταξύ των συσκευών και επιπλέον γρήγορο back up.
Οι δίσκοι τις σειράς Porsche διαθέτουν σασί από συμπαγές αλουμίνιο πάχους 3 χιλιοστών με υψηλή αντοχή και φορητότητα. Έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε φινίρισμα και χρώμα με την σειρά Apple MacBook. Επιπλέον είναι πλήρως συμβατοί με Apple Time Machine για εύκολο back up. Ακόμα διαθέτουν ειδικό adapter cable για σύνδεση με θύρες USB 3.0 (Type–A) και USB 2.0 για σύνδεση με οποιονδήποτε συμβατό υπολογιστή Mac ή PC.
LaCie-Porsche-Design-Desktop-Back-of-Box-Hi-Res_bw
Σχεδιασμός Porsche Design και λειτουργικότητα LaCie
Το μοναδικό, μινιμαλιστικό στυλ του LaCie Porsche Design Desktop Drive αντανακλά τον πρακτικό σχεδιασμό του. Είναι ελαφρύ και συγχρόνως ανθεκτικό. Οι στρογγυλεμένες γωνίες, οι γυαλισμένες λοξές άκρες, και το φινίρισμα αμμοβολής συνδυάζονται για να σχηματίσουν την ευδιάκριτη σύγχρονη κομψότητα της Porsche Design.
Οι νέοι δίσκοι θα είναι διαθέσιμοι από τηνComart, εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή και εξουσιοδοτημένο online μεταπωλητή των συστημάτων αποθήκευσης LaCie, στο επόμενο χρονικό διάστημα σε χωρητικότητες 4, 5 και 8 ΤΒ και ελκυστικές τιμές.