Μεταφραση

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Εnchiladas με λαχανικά

Μια απίστευτα γοητευτική μίξη από γεύσεις, αρώματα και υλικά γεμίζει τις κλασικές εντσιλάδας, σε μια εύκολη συνταγή που απευθύνεται σε όσους αγαπούν τις «πειραγμένες» ιδέες με λαχανικά


Υλικά:

  • 1 πιπεριά
  • 100 γρ. κάσιους
  • 1 μικρό πράσινο λάχανο
  • 300 γρ. τυρί που λιώνει, τύπου τσένταρ
  • 12 τορτίγιας από αλεύρι
  • 2 (400 γρ) κονσέρβες ψιλοκομμένη τομάτα
  • 2 Σάλτσες για ζυμαρικά Κnorr Mπολονέζ
  • ½ κ.γ. νιφάδες τσίλι
  • 2 κ.σ. κολίανδρο


Εκτέλεση:

  • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C. Τρίβετε το λάχανο και το τυρί. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Καβουρντίζετε ελαφρά τα κάσιους σε τηγάνι.
  • Αναμειγνύετε την τομάτα, τις νιφάδες τσίλι και τη Σάλτσα για ζυμαρικά Κnorr Μπολονέζ.
  • Σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Culinesse σε ένα φαρδύ τηγάνι. Προσθέτετε το κρεμμύδι και την πιπεριά και τσιγαρίζετε, ανακατεύοντας πού και πού μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν. Προσθέτετε το λάχανο μέχρι να μαραθεί. Προσθέτετε τα κάσιους και ανακατεύετε. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει λίγο.
  • Προσθέτετε το μισό τυρί. Μοιράζετε το μείγμα με το λάχανο στις τορτίγιες και τυλίγετε. Τις τοποθετείτε με την ένωση προς τα κάτω σε πυρίμαχο σκεύος.
  • Περιχύνετε ομοιόμορφα τη σάλτσα πάνω στις εντσιλάδας. Απλώνετε το υπόλοιπο τυρί από πάνω.
  • Αφήνετε το πυρίμαχο σκεύος σας στον φούρνο για 25 λεπτά, μέχρι το τυρί να λιώσει και η σάλτσα σας να δέσει.
  • Tip:

    Μπορείτε να φτιάξετε τις εντσιλάδας με κολοκύθι αντί για πιπεριές. Προσθέτετε καπνιστό τσίλι για να δώσετε ένταση στη γεύση.