Μεταφραση

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Πολύ κοντά στο εύκαμπτο κινητό η Samsung

H Samsung προβλέπει ότι σύντομα θα δούμε στην αγορά να εμφανίζονται τα πρώτα εύκαμπτα κινητά τηλέφωνα. 

Μετά τις παρουσιάσεις της Lenovo στο Tech World, οι δηλώσεις στελεχών της Samsung ότι η κορεάτικη εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει στα δικά της σχέδια για τη δημιουργία εύκαμπτων κινητών τηλεφώνων αποκτά άλλο νόημα. Η Lenovo έδειξε μερικές δικές της προτάσεις, ενώ φαίνεται ότι και η Samsung ενδιαφέρεται για αυτή τη νέα κατηγορία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας που πηγαίνει να δημιουργηθεί.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τις δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Samsung Telecommunications America, Gregory Lee, είμαστε πολύ κοντά στην πρώτη παρουσίαση ενός εύκαμπτου κινητού τηλεφώνου από την Samsung. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Samsung συνδέεται με φήμες για την παρουσίαση ενός εύκαμπτου κινητού, αλλά τώρα μοιάζει να είναι πιο πιθανή από ποτέ η υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου.
Πάντως, ο Gregory Lee, στις δηλώσεις του σημείωσε ότι η τεχνολογία για την παρουσίαση εύκαμπτων gadgets υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά η καθυστέρηση της παρουσίασής τους εξαρτάται από το μεγάλο κόστος των επιμέρους υλικών που καθιστούσαν μη συμφέρουσα την κυκλοφορία αντίστοιχων προτάσεων στην αγορά. Φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός που δείχνει να δημιουργείται είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επισπεύσει τις εξελίξεις στην κατηγορία.