Μεταφραση

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Πρεμιέρα για το «The Switch» της Nike με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Αλλά, εάν μπορούσε να το κάνει όλο αυτό από την αρχή θα πετύχαινε; Μια στιγμή, λοιπόν, είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα!


Με μόλις 24 ώρες να έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του Euro 2016, έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να απολαύσουμε το νέο διαφημιστικό της Nike για τη διοργάνωση, στο οποίο πρωταγωνιστή ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όλα ξεκινούν με τον Πορτογάλο σταρ να πέφτει πάνω στη κερκίδα και να ανταλλάσει σώμα με έναν νεαρό Άγγλο ball-boy. Η συνέχεια είναι άκρως εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα.

Εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στη ταινία «The Switch» συμμετέχουν κι άλλοι επαγγελματίες παίκτες με τους Χάρι Κέιν, Κρίς Σμόλινγκ και Άντονι Μαρσιάλ να είναι ορισμένοι απ’ αυτούς.

Να σημειωθεί ότι στο γύρισμα οι αθλητές είχαν τη πρώτη ευκαιρία να φορέσουν τη τελική εμφάνιση των εθνικών τους εμφανίσεων. Ενώ, δύο παρασκήνια είναι πως χρειάστηκαν συνολικά πέντε μέρες κινηματογράφησης, που ολοκληρώθηκαν στην Ισπανία και πως ο Ρονάλντο έκανε ο ίδιος τις επικίνδυνες στιγμές στην αρχική σκηνή, για την οποία χρειάστηκαν μόλις τρεις λήψεις.

Δείτε παρακάτω τη ταινία :