Μεταφραση

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

5 επικές «κλεψιές» για το Pokemon Go

Τι θα έκανες για να κλέψεις στο Pokemon Go; 5 παγαποντιές που κυκλοφορούν εκεί έξω! Κάποιοι εκεί έξω πραγματικά το παράκαναν.


Οk το Pokemon Go είναι πραγματικά εθιστικό και ναι, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε πολλές προσπάθειες προκειμένου να πιάσουμε και τα 150 λατρεμένα τερατάκια. Όπως και να το κάνουμε όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που όσο geek και να είσαι, είναι καμένα και χαλάνε και τη μαγεία του παιχνιδιού.
Ορίστε τι μπορείς να κάνεις αν θες να κλέψεις, υπάρχουν συνάνθρωποί μας που όντως τα έκαναν.

Δέσε το κινητό σου στο σκύλο σου 

Το να εκολάψεις τα Pokemon eggs στο παιχνίδι είναι μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα καθώς θέλει πολύ περπάτημα. Η αλήθεια είναι πως ένας σκύλος διευκολύνει την φάση.

Βάλε το κινητό σου σε ένα DroneΈτσι και πολλά ξεκούραστα βήματα θα κάνεις και περισσότερα pokemon θα δεις


Προσέλαβε αυτήν την κοπέλα
pokegolb
Κι όμως υπάρχει σχετική αγγελία. Η κοπέλα δεν αναφέρει το όνομά της, ωστόσο (αν κρίνουμε από το τατουάζ στο χέρι της) μάλλον λατρεύει τα pokemon.»

Μπορώ να περπατάω από 1-4 ώρες ανά βάρδια συνδεδεμένη στο λογαριασμό σου, πιάνω κάθε Pokemon που βρίσκω, ενεργοποιώ κάθε Pokestop και δεν σταματάω μέχρι να εκκολαφθούν τα αυγά σου.

Στέλνω πάντα ωριαία αναφορά με ό,τι κάνω στο παιχνίδι.» Ευκαιρία καριέρας; Για μερικούς από ό,τι φαίνεται ναι.

Πάρε έναν οδηγό
go
Στο Newcastle πάντως οι παίκτες το κάνουν και όπως δηλώνει ο οδηγός Uber, Mathew Wrightman, η δουλειά έχει εκτοξευτεί. Ο ίδιος χρεώνει 30 δολάρια την ώρα για τις διαδρομές, ενώ με επιπλέον 5 δολάρια μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου στο αμάξι του.

«Στην αρχή μου φαινόταν αστείο όλο αυτό, όμως αν κάποιος θέλει να με πληρώνει 30 δολάρια την ώρα για να οδηγώ ενώ κυνηγάει Pokemon, δεν έχω κανένα πρόβλημα«, δηλώνει ο ίδιος.


Περπάτα με το Pokewalk 


Πρόκειται για μια νέα start-up που με τη χρήση ενός αλγορίθμου θα κάνει να φαίνεται πως ο παίκτης περπατά ολόκληρα χιλιόμετρα προκειμένου να πιάσει Pokemon. «Θέλουμε οι παίκτες να μπορούν να κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί χωρίς το άγχος του περπατήματος» αναφέρει το site, ενώ οι τιμές της φάσης διαφέρουν ανάλογα με το πόσο θέλεις να περπατήσεις.

Τα 2 χιλιόμετρα κοστίζουν 10 δολάρια, τα 5 κοστίζουν 15 και τα 10 κοστίζουν 20 δολάρια. Όλα καλά και μπράβο σε αυτούς που τα σκέφτηκαν. Όμως όταν βγήκε το παιχνίδι, ο σκοπός του ήταν να σε βάλει στη φάση του να φτάσεις όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που συμβαίνει στον κόσμο τον Pokemon.

Αν είναι να βάζεις άλλους να παίζουν το παιχνίδι για εσένα ή να παίρνεις ταξί για να γλυτώσεις το περπάτημα, ποιο το νόημα; Παίξε τα παλιά παιχνίδια στο Gameboy που είναι ακριβώς αυτό που θες.