Μεταφραση

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Κανελόνια με μανιτάρια και μπέικον

Συνταγή για νόστιμο πιάτο


Υλικά:



Για 4-6 άτομα

  • 120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
  • 100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
  • 120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • αλάτι και πιπέρι
  • 20 βρασμένα κανελόνια
  • 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 250 ml μαγιονέζα


Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Κατόπιν τα ρίχνετε στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
  2. Έπειτα ρίχνετε τα σοταρισμένα υλικά σε ένα μπολάκι μαζί με τη μαγιονέζα, την παρμεζάνα και τη φρυγανιά.
  3. Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια με ένα κουταλάκι ή κορνέ.
  4. Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.