Μεταφραση

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Κοσμοσυρροή για την ονομαστική εορτή του Παντελή Παντελίδη

Από τις επτά και μισή το απόγευμα τόσο η καφετέρια, όσο και το πρακτορείο που διαθέτει η οικογένεια Παντελίδη, στο ίδιο σημείο, είχαν κατακλυστεί από εκατοντάδες άτομα.


Ανήμερα της εορτής του, χθες Τετάρτη, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, βρέθηκαν στην καφετέρια που διατηρεί η οικογένεια του, στη Νέα Ιωνία.

inner

Από τις επτά και μισή το απόγευμα τόσο η καφετέρια «Άρωμα Πλατεία», όσο και το πρακτορείο που διαθέτει η οικογένεια Παντελίδη, στο ίδιο σημείο, έιχαν κατακλυστεί από εκατοντάδες άτομα, που πέρασαν από εκεί για να τιμήσουν την ονομαστική γιορτή, του αγαπημένου τους τραγουδιστή. Τα ηχεία έπαιζαν στη διαπασών γνωστές επιτυχίες του Παντέλου, όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, ενώ τα δάκρυα ξεχείλιζαν από τα μάτια ατόμων κάθε ηλικίας.

inner

Μετά από κάλεσμα που απεύθυναν μέλη της οικογένειας του Παντελή στο Facebook, οι fan του τραγουδιστή έδωσαν δυναμικά «το παρών». Ο δρόμος της 28ης Οκτωβρίου, όπου βρίσκεται η καφετέρια, ήταν απροσπέλαστη για τα αυτοκίνητα, από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για αρκετές ώρ για να τιμήσει τον τραγουδιστή. Οι φίλοι του και οι θαυμαστές του νωρίτερα άφησαν μπαλόνια στον αέρα με αφιερώσεις στο γνωστό τραγουδιστή φωνάζοντας, «Παντέλο αθάνατος».

inner

Στη συνέχεια κάθισαν στη μέση του δρόμου τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του. Στο κατάστημα βρίσκεται η μητέρα του, ο πατέρας του και τα δύο αδέρφια του, τα οποία υποδέχονται το πλήθος του κόσμου.