Μεταφραση

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Τουρίστριες βούτηξαν σε σιντριβάνι της Ρώμης για να δροσιστούν!

Την οργή των Ιταλών προκάλεσαν τρεις τουρίστριες όταν λόγω ζέστης αποφάσισαν να φορέσουν τα μπικίνι τους και να δροσιστούν κάνοντας βουτιά στο 400 ετών σιντριβάνι Fontana dell'Acqua Paola στη Ρώμη. 

Οι φωτογραφίες των κοριτσιών προκάλεσαν σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα retweet να ξεπερνούν τα 300 .

Οι ντόπιοι εξορισμένοι λόγω της έλλειψης σεβασμού προς το μνημείο του 17ου αιώνα αναζητούν την ταυτότητα των κοριτσιών θεωρώντας τελικά ότι μια τέτοια αγενής συμπεριφορά θα προερχόταν κυρίως από τουρίστριες γερμανικής ή αγγλικής καταγωγής.

Είναι ενδεικτικό μάλιστα το σχόλιο ενός χρήστης του Twitter ο οποίος έγραψε «Πρέπει να πάμε και να κάνουμε κάτι ανάλογο στην Αγγλία ή στην Γερμανία. Αύριο θα πάω με το μποξεράκι μου και με σκουφάκι κολύμβησης»

Δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια που πέρασαν τα κορίτσια απολαμβάνοντας τη δροσιά του σιντριβανιού καθώς και αν τελικά τιμωρήθηκαν για την πράξη αυτή.

Η θερμοκρασία έφτασε τους 32C στη Ρώμη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά οι ντόπιοι δεν το θεωρούν αυτό σαν δικαιολογία για την ασεβή πράξη των κοριτσιών.

Το δικτυακό περιοδικό «Τραστέβερε» εξέφρασε την οργή του μέσω Twitter αναφέροντας : «Κάνει πολύ ζέστη, αλλά το σιντριβάνι του Janiculum δεν μπορεί να μετατραπεί σε πισίνα για τους τουρίστες, αξίζει περισσότερο σεβασμό»