Μεταφραση

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Διαμοιρασμός στο Google Play με το Family Library

To Family Library είναι ένας τρόπος που προσφέρει η Google στους χρήστες του Google Play προκειμένου να υπάρχει διαμοιρασμός του κάθε λογαριασμού.

Αναλυτικότερα, με το Google Play Family Library, θα προσφέρεται σύντομα η δυνατότητα σε έως έξι χρήστες να μπορούν να μοιραστούν τον ίδιο λογαριασμό στο Google Play, έχοντας πρόσβαση σε αυτό ο καθένας από τη συσκευή του, χωρίς να είναι ανάγκη να φτιαχτεί ένας ξεχωριστός λογαριασμός Google για κάθε μία συσκευή. Η λογική που διέπει το Family Library της Google είναι όμοια με εκείνη που έχει και το Apple Family Sharing Plan που είχε παρουσιαστεί το 2014, σύμφωνα με το CNET.

Μέσα από πλάνο αυτό, όλοι οι χρήστες του ίδιου λογαριασμού θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές, τα βίντεο και τα βιβλία που έχει κατεβάσει ο κάτοχος του λογαριασμού, ενώ θα μπορεί να υπάρχει και γονεϊκός έλεγχος στην περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με οικογένειες που θέλουν να μην εκθέσουν τα παιδιά τους σε ακατάλληλο περιεχόμενο. Η είσοδος στο Google Play Family Library δεν θα έχει έξτρα κόστος για όποιον το επιλέξει, απλώς θα είναι απαραίτητη η είσοδος ενός αριθμού πιστωτικής κάρτας για τις μελλοντικές αγορές μέσα από τον λογαριασμό αυτό.