Μεταφραση

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Ετοιμάζει η Microsoft ένα Surface All In One;

Πληροφορίες από διάφορες πηγές αναφέρουν ότι η Microsoft ετοιμάζει ένα All In One PC στην οικογένεια των Surface. 

To νέο All In One PC της Microsoft αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2016, ενώ θα είναι μία συσκευή που ο σκοπός της θα είναι να ανταγωνιστεί τα iMac της Apple, πράγμα που σημαίνει ότι θα δοθεί η έμφαση στο design, μαζί με την υπολογιστική ισχύ. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η Microsoft θέλει να εξοπλίσει το νέο της All In One PC με τους επεξεργαστές Kaby Lake της Intel και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα καθυστερήσει η παρουσίασή του.

Η δεύτερη γενιά του Surface Book εκτιμάται ότι θα έρθει στις αρχές του 2017, μετά από την παρουσίαση του All In One PC. Δεν μπορεί να πει κανείς με σαφήνεια εάν το All In One PC της Microsoft θα έχει το όνομα Surface, αλλά το πιο πιθανό είναι να το κάνει, ακολουθώντας τη λογική που διέπει όλα τα νέα προϊόντα που παρουσιάζει η Microsoft στον πεδίο των φορητών ή μη υπολογιστών.

Πάντως, η αγορά των All In One PC βρίσκεται σε καθοδική πορεία, με τις αποστολές προϊόντων μέσα στο 2016 να είναι στις 12.6 εκατομμύρια μονάδες σε σχέση με τα 14 εκατομμύρια που είχαν σημειωθεί την περσινή χρονιά.