Μεταφραση

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Οι λάτρεις του παιχνιδιού έδωσαν ραντεβού στην κεντρική πλατεία προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο Pokemon Go night tour.


Ντελίριο για το Pokemon Go. Μετά τις συγκεντρώσεις fan του νέου παιχνιδιού στο Σύνταγμα, σήμερα το βράδυ διοργανώνεται η πρώτη επιδρομή στο κέντρο της Αθήνας από τους fan του game επαυξημένης πραγματικότητας.

Από τις εννέα και μισή το βράδυ στην πλατεία Μοναστηρακίου έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα, ενώ όσα περνάει η ώρα ο αριθμός τους μεγαλώνει. Μέσω του Facebook οι λάτρεις του παιχνιδιού έδωσαν ραντεβού στην κεντρική πλατεία της Αθήνας προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο Pokemon Go night tour της πρωτεύουσας.

Έτσι άτομα ηλικίας από 15 έως και 25 ετών στην πλειοψηφία τους εφοδιασμένοι με το κινητό τους, αλλά και φορητές μπαταρίες έχουν κατακλύσει το Μοναστηράκι αναζητώντας να εντοπίσουν τα μικρά πλασματάκια. Τρέχουν στους σίγουρα δρόμους ενώ σε κάθε επιτυχημένη προσπάθεια τους το πανηγυρίζουν δέοντος. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα φορούν μπλούζες αλλά και καπελάκια με τους αγαπημένους τους ήρωες του παιχνιδιού, ενώ οι περισσότεροι θα παραμείνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην προσπάθεια του να ανέβουν όσο το δυνατόν περισσότερα level.

Στη πρώτη βραδινή επιδρομή έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω του Facebook περισσότερα από 5000 άτομα αποδεικνύοντας τη φρενίτιδα που επικρατεί και στη χώρα μας για το νέο δημιούργημα της Νιντέντο.

inner

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους έχουν κατέβει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τις παρέες τους, ενώ συνεργάζονται μεταξύ τους προκειμένου να επιτύχουν όσο το μεγαλύτερα... σκορ.

Παράλληλα οι... εκπαιδευτές Pokemon αλλά και τα υπόλοιπα fan club του παιχνιδιού που διοργανώνουν την πρώτη νυχτερινή μαζική επιδρομή αναφέρουν ό,τι σήμερα είναι μόνο η αρχή και το ό,τι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν κι αλλά παρόμοιες... εξορμήσεις.

inner