Μεταφραση

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Ο Μουρίνιο έκοψε το Pokemon Go στη Γιουνάιτεντ!

Μπορεί να έχει αναλάβει εδώ και σχεδόν ένα μήνα την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά δεν άργησε να επιβάλει τους κανόνες του.


Προκειμένου να «πιάσουν» φόρμα οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αρχή της σεζόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο τους απαγόρευσε να πιάνουν… Pokemon(!). Είναι γνωστό πως αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ξετρελαθεί με το Pokemon GO και περνούν πολλές ώρες της ημέρας στο κινητό.

Γι αυτό και ο Πορτογάλος κόουτς τους έκοψε τον «αέρα», απαγορεύοντας τους να ασχολούνται με το νέο παιχνίδι για τουλάχιστον δύο μέρες πριν από κάθε αγώνα. Έτσι, μίλησε σε όλη την ομάδα για να τους κάνει σαφές πως 48 ώρες πριν από κάθε ματς θα επικεντρώνονται μόνο στην τακτική.

Μια πηγή της «Daily Star» μέσα από την ομάδα αναφέρθηκε στους νέους κανόνες του 53χρονου προπονητή: «Στον Μουρίνιο αρέσει πολύ να έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες και το επιτελείο του και πιστεύει ότι είναι καλύτερο για όλους να χαλαρώνουν μακριά από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Ακόμα προσπαθεί να βρει τον δρόμο του στο «Old Trafford» και κάνει προσεκτικά βήματα. Το μόνο πράγμα, για το οποίο έκανε σοβαρή αναφορά ήταν για το νέο παιχνίδι Pokemon GO».