Μεταφραση

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Τα Roam Ropes έχουν τα πάντα πάνω τους

Ο σχεδιασμός των Roam Ropes μπορεί να ξενίζει ελαφρώς, αλλά μέσα τους έχουν όλα όσα χρειάζονται για ηχητικές απολαύσεις. 

Τα Roam Ropes είναι κατασκευασμένα από ένα πρώην μέλος της ομάδας που έχει κατασκευάσει τα ακουστικά της Beats. H ιδέα του Steven Lamar ήταν να βάλει μέσα σε ένα πλαίσιο όλα όσα χρειάζεται κανείς για να απολαύσει υψηλής πιστότητας ήχο.
roam-ropes-headphones-29
Έτσι, μέσα στα Roam Ropes υπάρχει ένας λιλιπούτειος ενισχυτής, πομποδέκτης Bluetooth 4.1, επεξεργαστής 50 MIPS και DAC 24 bit stereo. Τα στοιχεία αυτά, μαζί με τα ακουστικά που είναι συνδεδεμένα μαζί τους παίρνουν ενέργεια από μία ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων Λιθίου, για την οποία η εταιρεία δεν έχει δώσει κάποιες πληροφορίες αναφορικά με την αυτονομία της.
Τα Roam Ropes εκτιμάται ότι προσφέρουν εξαιρετική απόδοση μπάσων και σε μέσες και χαμηλές συχνότητες, ενώ ειδική θωράκιση προβλέπει ότι δεν θα χάνονται οι μέσες συχνότητες με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση του ήχου.
roam-ropes-headphones-28
Μέσα στη συσκευασία τους υπάρχουν ειδικά λουράκια για να ταιριάζουν τα ακουστικά σε διάφορες διαμορφώσεις. Τα ακουστικά Roam Ropes έχουν και τη δική τους εφαρμογή για το smartphone για τη ρύθμιση παραμέτρων λειτουργίας των ακουστικών.
Αυτή τη στιγμή τα Roam Ropes βρίσκονται στο Kickstarter σε μια προσπάθεια άντλησης κεφαλαίων για να μπουν σε παραγωγή.