Μεταφραση

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Tech4Sales - Workshop - Χτίσε τη δική σου λύση!

Οι εταιρείες Impact Information Systems και Regate S.A. διοργανώνουν στις 22/9/2016 και ώρα 15:00, στο Gazarte, το Workshop με θέμα “Tech4Sales”, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος.

Τα θέματα που θα συζητηθούν και θα μας προβληματίσουν:
✓ Για να βγούμε από την κρίση χρειαζόμαστε να σκεφτούμε με διαφορετικό τρόπο από ότι μέχρι σήμερα. 
✓ Αυτό σημαίνει, ότι η αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας σε μια επιχείρηση μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την εφαρμογή καινούριων εργαλείων και μεθόδων.
  • Sales Force Automation is Old School. Welcome the Effective Way of Doing Business 
Οι εξελίξεις στον κλάδο των φορητών λύσεων πληροφορικής και τις σύγχρονες δυνατότητες και τεχνολογίες που μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τα εν κινήσει στελέχη (π.χ. εξωτερικοί πωλητές, merchandisers, exvans, field service, κ.τ.λ.) και κατ΄ επέκταση, του Τμήματος Πωλήσεων κάθε επιχείρησης, ώστε να επιτυγχάνονται με ασφάλεια και σταθερότητα οι στρατηγικοί στόχοι ανάπτυξης.
✓ No Technology (Χειρόγραφο μοντέλο) v.s. Old Technology (π.χ. Windows Mobile, laptop solutions, κ.τ.λ.): Pros & Cons
✓ Old Technology v.s. New Technology: Ευκαιρίες και κίνδυνοι
✓ A glimpse from the future: Συνδυασμός του Regate Effective με διάφορες άλλες υπηρεσίες (π.χ. mdm platforms, mobile coupons, social media, κ.τ.λ.) για μεγιστοποίηση της απόδοσης των πωλήσεων με έξυπνο τρόπο.
  • eInvoicing & Archiving easier than ever before
Οι εξελίξεις στον τομέα του EDI, του eInvoicing και του Archiving, αναλύοντας πρακτικά παραδείγματα αυτοματοποίησης της διαδικασίας διακίνησης, καταχώρησης και αρχειοθέτησης παραστατικών μεταξύ των επιχειρήσεων, ώστε να εξοικονομηθούν σημαντικοί πόροι σε μια επιχείρηση.
✓ EDI 
✓ eInvoicing 
✓ Archiving
  • Networking
Στο τέλος των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει networking event με finger food και κρασί.


Περισσότερα