Μεταφραση

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Η viral περιγραφή νυφικού στο e-Bay

Μία Βρετανίδα αποφάσισε να πουλήσει το νυφικού του γάμου της στο eBay. Ωστόσο η περιγραφή κάτω από την εικόνα του νυφικού, άφησε τους πάντες άφωνους.


Σαμάνθα Γραγκ είχε την φαεινή ιδέα να κάνει τον πρώην άπιστο σύζυγό της ρεζίλι, αποφασίζοντας να πουλήσει το νυφικό της, καθώς δεν είχε λεφτά για να πληρώσει το διαζύγιό της.


Μη μπορώντας να συγκρατήσει το θυμό της για τον πρώην της, ο οποίος την απάτησε μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου, η ίδια έγραψε την πιο αντιπροσωπευτική περιγραφη νυφικού, η οποία και έγινε viral.

 «Είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά χρειάζεται καθαριστήριο για να φύγει από πάνω του η βρωμιά της προδοσίας», γράφει η Γραγκ, συνεχίζοντας:«Εάν θέλετε ένα φόρεμα που είναι γεμάτο από άσχημες αναμνήσεις και σκορπισμένες ελπίδες και όνειρα, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για σας».
Η Γράγκ έχει ανεβάσει μόνο δυο φωτογραφίες από το νυφικό, καθώς όπως εξηγεί μόλις έμαθε για τα χαΐρια του άντρα της, έκαψε ότι τον θύμιζε.

«Δεν είχα χρόνο για να το πάω η ίδια στο καθαριστήριο πριν ο άπιστος και αλήτης άντρας μου αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο μας. Κόστισε στους καημένους τους γονείς μου σχεδόν 2.000 λίρες όταν αγοράστηκε καινούριο το 2014,» γράφει στην περιγραφή της.

Ωστόσο, παρ΄ότι το φόρεμα δύσκολα θα το αγόραζε μία νύφη που ετοιμάζεται να παντρευτεί, ήδη έχει συγκεντρώσει τόσα πολλά κλικ που η τιμή του έχει φθάσει τις 66.000 λίρες.Η ίδια κλείνει τον απίστευτο λόγο της, λέγοντας: «Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία – είτε για το φόρεμα είτε για την παλιογυναίκα με την οποία έφυγε ο άντρας μου – τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου,» συμπληρώνει.