Μεταφραση

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Μακαρόνια με μοσχαράκι ραγού

Δοκιμάστε αυτό το λαχταριστό πιάτο

Υλικά:


Για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο ψιλοκομμένο σε κυβάκια
  • 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2-3 κουταλιές βούτυρο
  • αλάτι – πιπέρι
  • 2 ντομάτες ντομάτες τριμμένες
  • 1-2 κομμάτια ζάχαρη
  • 1 συσκευασία ζυμαρικά σέλινο ή ριγκατόνι
  • Τριμμένη γραβιέρα για πασπάλισμα


Εκτέλεση:

  1. Σε ξύλο κοπής κόβετε το κρέας σε κομμάτια με μέγεθος αυγού και το τσιγαρίζετε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας, μαζί με τα κρεμμύδια, το βούτυρο για 10 λεπτά.
  2. Ρίχνετε νερό, τόσο όσο να σκεπάσει το κρέας, το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τη ζάχαρη.
  3. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και τα αφήνετε να σιγοβράσουν ωσότου ψηθούν για περίπου 35 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά για να δέσει η σάλτσα.
  4. Στη συνέχεια βράζετε τα ζυμαρικά σε αρκετό αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και σουρώνετε.
  5. Σερβίρετε με τα ζυμαρικά το μοσχαράκι και πασπαλίζετε με τυρί τριμμένο.