Μεταφραση

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Κοιτάξτε τον κόσμο αφ’ υψηλού

Σας αρέσουν τα extreme sports; Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες;


Στην καρδιά της Αττικής αλλά και στην Θεσσαλονίκη όσοι θέλουν να κοιτούν τα πράγματα κυριολεκτικά … αφ’ υψηλού έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Όσο για την ασφάλεια αυτή αφήστε τη στη SKYDIVE ATHENS , την πρώτη Σχολή Ελεύθερης πτώσης της Ελλάδος. Το μόνο που χρειάζεται από μέρους σας είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την υπέρoχη θέα από τα Μέγαρα.
Αν νομίζετε ότι τα χρόνια της εφηβίας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για εσάς και ότι το Skydiving είναι μόνο για νέους σε ηλικία ανθρώπους,  αυταπατάστε γιατί πολύ απλά όρια ηλικίας δεν υπάρχουν. Άνθρωποι ηλικίας από 7 έως 80 ετών επιλέγουν να πηδήξουν από τα 14.000 πόδια – πιάνοντας τα 220 χλμ την ώρα – και να νιώσουν την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας και του πώς είναι πετάς πάντα με τη συνοδεία εκπαιδευτή.Στην περίπτωση που κάποιος είναι κάτω των 18 ετών θα χρειαστεί να συνοδεύεται από έναν γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη να υπογράψει το έντυπο συγκατάθεσης για εσάς.

Οι επίδοξοι «γητευτές» των αιθέρων θα πρέπει να είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι, όπερ σημαίνει άνετα ρούχα και παπούτσια που δεν θα περιορίζουν τις κινήσεις τους. Εννοείται πως αξεσουάρ, σαγιονάρες και τακούνια απαγορεύονται δια …ροπάλου. Παράλληλα, συνιστάται ένα ελαφρύ σνακ πριν από την ελεύθερη πτώση, χωρίς όμως την κατανάλωση αλκοόλ.

Και επειδή πρόκειται για εμπειρία ζωής, που κάποιος συνήθως βιώνει μια φορά στη ζωή του, υπάρχει για όσους το επιθυμούν η δυνατότητα λήψης βίντεο και φωτογραφιών κατά τη διάρκεια της πτώσης. Το  βίνετο είναι διάρκειας 6 λεπτών μονταρισμένο από επαγγελματίες μοντέρ  και περιλαμβάνει όλη την εμπειρία σας.

Για να μπείτε δε στο μάτι των φίλων σας  και να τους κάνετε να μείνουν με το στόμα ανοιχτό θα λάβετε τουλάχιστον 50 υψηλής ανάλυσης ψηφιακές φωτογραφίες της ελεύθερης πτώσης σας που αποδεικνύουν πως όντως το κάνατε. Και γιατί όχι να τους τις στείλετε κιόλας! Μπορείτε ακόμη και να τους προκαλέσετε κάνοντάς τους δώρο μια ελεύθερη πτώση μέσω των ειδικών πακέτων που μπορείτε να βρείτε στο www.skydive-athens.gr

Αν πάλι λατρέψατε την εμπειρία και θέλετε  να την επαναλάβετε πηδώντας την επόμενη φορά από το αεροπλάνο, χωρίς εκπαιδευτή, τότε δεν έχετε παρά να παρακολουθείσετε το πρόγραμμα AFF (Accelerated Free Fall) το οποίο αποτελεί την πιο σύγχρονη, ταχεία και αποτελεσματική μέθοδο εκπαίδευσης στην ελεύθερη πτώση (skydiving), επιτρέποντας σε αρχάριους μαθητές να γίνουν αυτόνομοι skydivers μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Με τη μέθοδο αυτή, το πρώτο άλμα ελεύθερης πτώσης μπορεί να γίνει την πρώτη ήδη μέρα της εκπαίδευσης, ύστερα από το επίγειο μάθημα διάρκειας 6-7 ωρών. Κατά τη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης, ο μαθητής συνοδεύεται από εκπαιδευτές, οι οποίοι τον καθοδηγούν στον αέρα, επιταχύνοντας έτσι την αφομοίωση των τεχνικών.