Μεταφραση

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ήξερες γιατί τα καπάκια από τα στυλό έχουν τρύπα;

Μπορεί να χρησιμοποιούμε τα στυλό από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας, ωστόσο λίγοι γνωρίζουμε γιατί τα καπάκια τους έχουν συγκεκριμένο σχήμα και γιατί έχουν τρύπα


Το 1991, πρώτη η BIC εισήγαγε στον κόσμο αυτό το στυλό σκεπτόμενη πολλούς παραμέτρους πριν την κυκλοφορία του. Στο καπάκι αποφάσισαν ότι θα είναι απαραίτητο να υπάρχει μια τρύπα.Πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν καμία προσοχή σε αυτόν. Εν τω μεταξύ, η λύση αυτή σώζει τις ζωές πολλών παιδιών. Για να είμαστε πιο ακριβής περίπου 100 παιδιών. Και ελαφρώς λιγότερους ενήλικες. Ετησίως.
Επειδή τα μικρά παιδιά αγαπούν να δοκιμάζουν ότι τους ελκύει το ενδιαφέρον, όπως τα πλαστικά καπάκια. Επειδή, όμως, και οι ενήλικες έχουν την κακή συνήθεια να δαγκώνουν το καπάκι του στυλό όταν σκέφτονται και θέλουν να συγκεντρωθούν ή όταν αγχώνονται, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να το καταπιούν και να πνιγούν.

Το καπάκι θα μπορούσε πολύ εύκολα να σας κόψει την αναπνοή, η τρύπα, όμως, που διαθέτει βοηθά το άτομο να πάρει την απαραίτητη δόση οξυγόνου πριν φθάσει το ασθενοφόρο.

Η απόφαση στηρίχθηκε από σχεδόν όλες τις μεγάλες μάρκες του στυλό και το British Standards Institution τροποποιήθηκε με της συστάσεις σχετικά με την παραγωγή και τη χρήση τους.