Μεταφραση

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

«Πρόσκληση αποδεκτή...» - Τι είναι τελικά αυτή η «μόδα» που δημιουργήθηκε στο Facebook


Εδώ και λίγες μέρες πολλά προφίλ στο facebook έχουν γεμίσει με αναρτήσεις ασπρόμαυρων φωτογραφίων με τη χαρακτιριστική φράση πάνω από αυτές «Πρόσκληση αποδεκτή...»


Όσοι έχουν λάβει ήδη μέρος σε αυτήν την πρωτότυπη «μόδα» που ολοένα φουντώνει μέσα στο facebook, γνωρίζουν καλά περί τίνος πρόκειται.

Όσοι όμως απλά το έχουν δει σε προφίλ άλλων χρηστών απλά απορούν για τι τελικά συμβαίνει. Όλο αυτό δεν είναι παρά μια τεράστικα προσπάθεια για συμμετοχή και αφύπνιση στον αγώνα κατά του Καρκίνου!

Έτσι αν κάποιος κάνει Like σε μια από τις ασπρόμαυρες αυτές φωτογραφίες, που φέρει και την χαρακτιριστική φράση, «πρόσκληση αποδεκτή» τότε μετά από λίγο θα λάβει ένα μήνυμα με το οποίο θα καλείται να κάνει και εκείνος ακριβώς το ίδιο.

Να αναρτήσει δηλαδή μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την φράση που προείπαμε, και όταν δεχθεί Like να ζητήσεις και αυτός με την σειρά του να προσωρήσει σε ανάλογη προσπάθεια, στοχεύοντας πάντα στην κινητοποίηση των χρηστών ενάντια στην ασθένεια που χαρακτηρίζεται ως μάστιγα της εποχής, τον καρκίνο.