Μεταφραση

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Οι τιμές του iPhone 7 στην Ελλάδα

Πότε θα δούμε τη νέα συσκευή στις προθήκες των εγχώριων καταστημάτων

Μετά τη χτεσινή παρουσίαση του νέου iPhone 7, δύο ήταν οι βασικές ερωτήσεις των ελλήνων φίλων της Apple: πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η νέα συσκευή και πόσο θα κοστίζει.

Η πρώτη ερώτηση απαντήθηκε πλέον και επίσημα από την iSquare, επίσημο διανομέα των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Όπως ανακοίνωσε, τα τα νέα iPhone 7 και Phone 7 Plus θα κυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις τιμές, αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, πιθανότατα θα ξεκινούν από τα 799 ευρώ για το iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο 32 GB (σ.σ. η έκδοση των 16 GB καταργείται ακόμη και στα παλαιότερα iPhone 6 και 6s) και θα φθάνουν στα 1.199 ευρώ για την πιο ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus με 256 GB.

Το iPhone 7, μεταξύ άλλων, διαθέτει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, έχει στερεοφωνικά ηχεία, κάμερα 12MP και ισχυρό επεξεργαστή Αpple A10 Fusion. Η νέα γενιά των iPhone έχει, επίσης, αναβαθμισμένη οθόνη Retina HD, ενώ στη θέση της υποδοχής των ακουστικών, που για πρώτη φορά καταργήθηκαν, υπάρχουν τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods.
Τα ενσύρματα ακουστικά που θα περιλαμβάνονται στο πακέτο θα συνδέονται μέσω της θύρας lightning.

Το iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις των 32GB, 128GB και 256GB, σε διάφορα χρώματα (ασημί, χρυσαφί, ροζ-χρυσαφί, μαύρο). Οι συσκευές θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα iOS 10, η αναβάθμιση του οποίου θα είναι διαθέσιμη στις 13 Σεπτεμβρίου.