Μεταφραση

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πρωτοποριακή κάρτα PayBand σε μορφή βραχιολιού

Με την κίνηση ενός χεριού θα μπορούν πλέον να κάνουν τις συναλλαγές τους οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας αφού ένα βραχιολάκι θα τους διευκολύνει να πληρώνουν και να κάνουν όλες τις συναλλαγές τους αυτόματα, χωρίς καν να χρειαστεί να ανοίξουν το πορτοφόλι τους.


Το απόγευμα, η Ελληνική Τράπεζα ,παρουσίασε το PayBand, τον πιο σύγχρονο, γρήγορο και απλό τρόπο πληρωμών. Η νέα, γρήγορη και εύκολη μέθοδος πληρωμών από την Ελληνική Τράπεζα, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ελληνικής Τράπεζας με τις εταιρείες Visa και Gemalto.

Πρόκειται για μια ανέπαφη κάρτα που φοριέται στο χέρι και μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA της Ελληνικής Τράπεζας.

Το PayBand είναι ευρέως αποδεκτό, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, σε όλα τα contactless τερματικά (POS).

Όπως ανέφερε η Country Manager της Visa Europe για την Κύπρο Aνδριάνα Παππά, το PayBand θα αποτελέσει τον καταλύτη για περαιτέρω καινοτομία στο κομμάτι των ηλεκτρονικών πληρωμών από την Ελληνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τη χρήση των μετρητών στην κυπριακή αγορά.

Ο Νικόλας Νικόλα, Διευθυντής Πωλήσεων Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της Gemalto, συνεχάρη την Ελληνική Τράπεζα, η οποία είναι η 6η τράπεζα πανευρωπαϊκά και η 1η τράπεζα στην Κύπρο που υιοθέτησε αυτόν τον πρωτοποριακό τρόπο πληρωμών.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να φορέσουνν και να χρησιμοποιήσουν, το PAY BAND για 'αγορές' επιτόπου, έζησαν τη μοναδική και ευχάριστη εμπειρία του νέου τρόπου πληρωμών, ο οποίος αλλάζει ριζικά τον τρόπο που κάναμε μέχρι τώρα τις καθημερινές μας αγορές.

Το PayBand είναι ήδη διαθέσιμο, για υφιστάμενους και νέους πελάτες, αποκλειστικά από όλα τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας.