Μεταφραση

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Η Nintendo με το Switch δίνει νέες gaming δυνατότητες

Το Nintendo Switch, η νέα κονσόλα της εταιρείας, ταράζει τα νερά του gaming, με τις μοναδικές δυνατότητες φορητότητας που προσφέρει. 

Το Nintendo Switch είναι μια συσκευή που θυμίζει tablet, με τη δυνατότητα προσαρμογής των χειριστηρίων πάνω της, μόλις ο gamer θελήσει να την αφαιρέσει από την ειδική της βάση και να πάρει το gaming έξω. Τα χειριστήρια μπορούν να αφαιρεθούν από την φορητή κονσόλα για ασύρματο gaming στην οθόνη, ακόμα και μαζί με άλλους συμπαίκτες. Ο ευέλικτος χαρακτήρας είναι το στοιχείο εκείνο που αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του Nintendo Switch.
nintendo-switch
To Nintendo Switch θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του στις αγορές, με την εταιρεία να θέτει ως ορόσημο τον Μάρτιο του 2017, επομένως είναι αρκετά νωρίς για να γίνει λόγος για τιμή πώλησης. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει ασαφές το ποιο ακριβώς θα είναι το λειτουργικό σύστημα της νέας κονσόλας, αλλά πολλές πηγές κάνουν λόγο για Nintendo OS.
Tο Nintendo Switch θα είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή NVIDIA Tegra. H Nintendo επιδιώκει να έρθουν οι ανεξάρτητοι developers, ενώ στο trailer που έδειξε η εταιρεία έκαναν την εμφάνισή τους διάφοροι τίτλοι όπως τα Mario Kart, Zelda και Splatoon, ενώ υπάρχουν και αναφορές σε κάποιον τίτλο Mario που θα λανσαριστεί με την επερχόμενη κονσόλα. Μένουμε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις από την πλευρά της Nintendo για τα μελλοντικά της σχέδια.