Μεταφραση

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

To Power Rangers: Mega Battle είναι old-school και… χαβαλετζίδικο!

Οι Power Rangers όχι μόνο υπάρχουν, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα εξαφανιστούν… ποτέ, καθώς εκτός από τις τηλεοπτικές σειρές (που πλέον έχουμε χάσει τον αριθμό) ετοιμάζεται μία νέα ταινία, ενώ ανακοινώθηκε και ένα φρέσκο video game από την Bandai Namco, το οποίο ξεχωρίζει για τον απίστευτο χαβαλέ και την old-school αισθητική του.


power-rangers-2

Όπως έγινε γνωστό από την Bandai Namco, τo action-brawler Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle αναπτύσσεται από την Bamtang και θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017 για Xbox One και PlayStation 4.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του πρόκειται για μία αναβίωση του κάπως ξεχασμένου κλασικού beat-em-up genre, το ο οποίο μάλιστα θα βασίζεται σε ένα multiplayer μοντέλο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers εκτός από ανελέητο ξύλο θα μπορούν να αναβαθμίζουν τους Power Rangers τους, ενώ το clue του παιχνιδιού θα είναι σύμφωνα με τους developers του το κάλεσμα στη μάχη του «τιτάνιου» Megazord!

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα για μπόλικο customization, πλήθος από unlockable χαρακτήρες αλλά και ένα αρκετά εντυπωσιακό σύστημα μάχης, το οποίο σίγουρα θα συναρπάσει τους φίλους του είδους!

Παρακολουθώντας το announcement trailer βλέπουμε ότι ξεχωρίζει για το νοσταλγικό ύφος και την old-school αισθητική, ενώ φυσικά δείχνει να έχει αρκετή… πλάκα! Go, Go, Go… Mighty Morphin Power Rangers!