Μεταφραση

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

10 online επιτραπέζια των παιδικών μας χρόνων


Monopoly, Trivial Pursuit, Μάντεψε Ποιος και πολλά ακόμα επιτραπέζια των παιδικών μας χρόνων «κυκλοφορούν» και σε ψηφιακή έκδοση, δωρεάν και -σε πολλές περιπτώσεις- στα ελληνικά, για τους λάτρεις του κλασικού pc gaming.


Ωραία τα PC games με τα εντυπωσιακά γραφικά και τους πολύπλοκους κανόνες, όμως εμείς που μεγαλώσαμε με Monopoly και Γκρινιάρη, για τις δύσκολες ώρες στο γραφείο, προτιμάμε κάτι πιο κλασικό και γνώριμο.

Για καλή μας τύχη, τα αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων έχουν εδώ και κάποια χρόνια αποκτήσει και ψηφιακή υπόσταση, ψυχαγωγώντας επαρκώς τους λιγότερο εξοικειωμένους με το pc gaming, και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Monopoly Παίξτε εδώ.Πουλήστε και αγοράστε τεμάχια γης, χτίστε περιουσίες και μαζέψτε πόντους για να κερδίσετε!

Trivial Pursuit Παίξτε εδώ.Επιλέξτε Trivia Gems, διαλέξτε πιόνι, επιλέξτε κατηγορία ερωτήσεων και απαντήστε γρήγορα για να κερδίσετε πόντους. Μοναδικό «ντεσού» του παιχνιδιού: οι ερωτήσεις είναι στα Αγγλικά.

Κρεμάλα Παίξτε εδώ.Το πλέον απλό και γρήγορο παιχνίδι, με ένα «κλικ» και στα ελληνικά.

Μάντεψε ποιος Παίξτε εδώ.Μάντεψε ποιος είναι ο παίκτης του αντιπάλου κάνοντας ερωτήσεις για διάφορα χαρακτηριστικά του. Διασκεδαστικό και άκρως… ελληνικό!

Uno Παίξτε εδώ.Οι κανόνες είναι γνωστοί: Διώξε πρώτος τις κάρτες από το χέρι σου για να κερδίσεις!

Jenga Παίξτε εδώ.Πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε; Τραβήξτε τα τουβλάκια και τοποθετήστε τα σε στρατηγικά σημεία του «πύργου», προσέχοντας να μην πέσει.

Γκρινιάρης Παίξτε εδώ. Ο αγαπημένος μας «Γκρινιάρης» σε Flash έκδοση για ακόμα πιο εντυπωσιακές εικόνες. Φέρτε «6» και ξεκινήστε!».

Scrabble Παίξτε εδώ.Για να παίξετε ελληνικό scrabble online το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο σύστημα και να διαλέξετε αριθμό παικτών (2, 3 ή 4), προκειμένου να παίξετε με κάποιον φίλο σας. Δείτε εδώ ένα παράδειγμα του παιχνιδιού.

Τάβλι Παίξτε εδώ. …χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας με το «τάκα-τούκα» από τα πούλια.

Σκάκι Παίξτε εδώ.Το πλέον κλασικό επιτραπέζιο, σε διάφορες παραλλαγές για περισσότερο ή λιγότερο δυνατούς «λύτες».