Μεταφραση

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Τα 7 πιο άκυρα αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί σαν προφυλακτικά

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βρεις τρόπο να υποκαταστήσεις τα προφυλακτικά. Κι ο λόγος είναι απλός: με ορισμένα πράγματα, δεν είναι να παίζεις.


Μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου διακοσμητικά αντικείμενα, ρούχα, παπούτσια ή αξεσουαρ για το κινητό σου, ωστόσο μην ξεγελιέσαι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βρεις τρόπο να υποκαταστήσεις τα προφυλακτικά. Κι ο λόγος είναι απλός: με ορισμένα πράγματα, δεν είναι να παίζεις. Ούτε μια φορά στη ζωή σου!

Παρόλα αυτά, κάποιοι δε λένε να το καταλάβουν κι απλώς προσπαθούν άσκοπα να εντοπίσουν τα καθημερινά αντικείμενα εκείνα, που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση των κανονικών εργοστασιακών προφυλακτικών. Τι κατάφεραν; Μια τρύπα στο νερό. Ίσως και κανά δυο ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες…

1. Πλαστική σακούλα
Ειλικρινά, προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς ακριβώς τους ήρθε η ιδέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι μαθητές απο το Βιετνάμ επιχείρησαν να μετατρέψουν μια πλαστική σακούλα σε προφυλακτικό επειδή ντρέπονταν να αγοράσουν τα κανονικά απο κάποιο κατάστημα. Η πλαστική σακούλα δημιούργησε τέτοια τριβή που τα γεννητικά τους όργανα τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά, με δύο από τους νεαρούς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Για αυτό λοιπόν, όσο λεπτές κι όσες χρήσεις κι αν έχουν οι πλαστικές σακούλες, σίγουρα δε προσφέρονται για …το «κρεβάτι»!antikeimeno-prof2

2. Παγοκύστη

Σύμφωνα με την Άννα Σάντος, μία εκπαιδευτικό από τις Φιλιππίνες, πολλοί νέοι άνθρωποι στη χώρα της, επειδή δεν έχουν ενημερωθεί πώς να χρησιμοποιήσουν σωστά τα προφυλακτικά, καταφεύγουν σε άλλες μεθόδους που φαντάζουν στα μάτια τους πιο απλές και προσιτές… Έλα όμως, που δεν υπάρχει καμία παγοκύστη στον κόσμο, στο σχήμα του αντρικού μορίου. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, το αποτέλεσμα της τακτικής αυτής.

3. Γάντι μιας χρήσης
Μία έρευνα που έγινε το 2014 στην Αγγλία, δείχνει ότι από τις 1.500 Βρετανίδες περίπου το 1/4 έχει ακούσει για εναλλακτικές μεθόδους προφύλαξης στο σεξ, συμπεριλαμβανομένων των γαντιών από latex. Επισήμαναν μάλιστα, ότι έχουν γνωρίσει και ζευγάρια που χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους. Κάπως έτσι λοιπόν, ένα παλικάρι απο το Reddit ρώτησε τους χρήστες του αν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ ένα γάντι latex κι ένα λαστιχάκι, στη θέση ενός προφυλακτικού ενώ πρόσθεσε πως είναι απλώς περίεργος να μάθει και τίποτα παραπάνω. Η κορυφαία απάντηση που έλαβε, είχε ως εξής: «Θα ήθελες να υποκαταστήσεις τον καθημερινό ελεύθερο σου χρόνο με ένα μωρό;»…antikeimeno-prof1

4. Aλουμινόχαρτο

Άλλο ένα συνθετικό υλικό, άλλο ένα ακάταλληλο αντικείμενο που ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προφυλακτικό. Αναλυτικότερα, μια συντάκτρια απο το Total Sorority Move, έφερε στο φως μία προσωπική της εμπειρία, σχετικά με την πρώτη φορά που χρησιμοποίησε αλουμινόχαρτο ως προφυλακτικό. «Δεδομένου ότι έμοιαζε με λουκάνικο περιτυλιγμένο με αλουμινόχαρτο και έτοιμο για ψήσιμο, τα συναισθήματα μου δεν ήταν και πολύ θετικά πριν την διείσδυση. Για την ακρίβεια, κυριαρχούσε μία και μόνο λέξη στο μυαλό μου το «ΟΧΙ». Τελικά, υπέκυψα στην περιέργεια και κατάλαβα στην πράξη γιατί το αλουμινόχαρτο είναι για εντελώς διαφορετικές χρήσεις!».

5. Σακούλα πολυχρήσεων

Γνωρίζετε εκείνες τις σακούλες που κλείνουν με ταινία στο πάνω μέρος τους κι ενδείκνυνται για φύλαξη τροφίμων, έτσι; Φανταστείτε λοιπόν, πως υπάρχουν χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι γράφουν τα εξής: «Χθες το βράδυ, θέλαμε να κάνουμε σεξ με τον σύντροφο μου και είχαμε ξεμείνει από προφυλακτικά. Για να έχουμε όμως, μια κάποια προστασία, θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε να χρρησιμοποιήσουμε αυτό το μικρό σακουλάκι αποθήκευσης φαγητού. Εν τέλει, κατανοήσαμε επακριβώς τον λόγο που είναι κατάλληλο για τα σάντουιτς μας, όχι όμως και για τα γεννητικά μας όργανα…».antikeimeno-prof3-703x500

6. Πλαστικό σκουφάκι μπάνιου

«Το αγόρι μου κι εγώ θέλαμε να το κάνουμε αλλά ντρεπόμασταν να πάμε να αγοράσουμε προφυλακτικά απο το περίπτερο ή το σουπερ μάρκετ. Έτσι ψάξαμε στην Google και είδαμε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πλαστικό σκουφάκι μπάνιου ως προφυλακτικό, οπότε σκεφτήκαμε γιατί όχι;». Εν τέλει, καταλάβαμε επακριβώς το «γιατί όχι;». Πέρα από τον κίνδυνο να κολλήσεις κάποιο ΣΜΝ ή ακόμη και να αντιμετωπίσεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, το να το κάνεις με σκουφάκι μπάνιου είναι πραγματικά πολύ πιο ντροπιαστικό από μια απλή επίσκεψη στο περίπτερο της γειτονιάς σου. Έλεος δηλαδή!

7. Ένα μπαλόνι
Το μπαλόνι είναι απο τα πιο συχνά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο προφύλαξης σύμφωνα με πηγές του Ίντερνετ. Ωστόσο ένας από τους νεαρούς που το δοκίμασε, περιγράφει την εμπειρία του: «Δεν έχω ξαναδεί έτσι ξανά το μόριο μου. Το χρώμα του είχε αλλοιωθεί εντελώς!». Πιστεύω πως αυτό από μόνο του, σας έπεισε για την ακταλληλότητα κι αυτής της …εξυπνάδας!