Μεταφραση

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

H Ubisoft συζητάει με το Netflix για παραγωγή τηλεοπτικής σειράς

Σύμφωνα με τον Yves Guillemot, επικεφαλής της εταιρίας Ubisoft, η εκδότρια εταιρία βρίσκεται σε συζητήσεις με το Netflix για παραγωγή μίας ολοκαίνουριας τηλεοπτικής σειράς.


Ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί πληροφορίες αν όντως θα υλοποιηθεί το Project και πιο συγκεκριμένα για ποια σειρά της Ubisoft θα πρόκειται. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν λίγους μήνες, φήμες ήθελαν τις δύο εταιρίες να έρχονται σε επαφές για την τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού The Division με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal από και στο Netflix.

Η ίδια η Ubisoft, παίρνει τα απάνω της τον τελευταίο καιρό και αυτό είναι εμφανές. Όπως φαίνεται μάλιστα ο ντόρος που γίνεται γύρω από την κινηματογραφική μεταφορά του Assassin’s Creed αυτό τον Δεκέμβριο, δελεάζει την εταιρία και φαίνεται πως θέλει να επεκταθεί και σε μία τηλεοπτική σειρά.
assassins-creed
H Ubisoft πάλι, έχει στην κατοχή της την Ubisoft Motion Pictures η οποία λειτουργεί και ως τηλεοπτικό Studio το οποίο και παράγει την παιδική σειρά Rabbids Invasion η οποία αποτελεί spin-off της σειράς Rayman.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε περί τίνος πρόκειται αυτό το Project και ποιος τίτλος της θα γίνει σειρά, πρόκειται όντως για το The Division; Θα δούμε κάποια animated σειρά Assassin’s Creed ή κάποια επιτυχημένη σειρά σε αντίθεση με την ταινία Prince of Persia;

Πάντως η Ubisoft, ετοιμάζει κάτι μεγάλο αφού σειρές όπως το Stranger Things και Daredevil έχουν σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία.
Τι γνώμη έχετε για την ανακοίνωση της Ubisoft; Ποιον τίτλο θα θέλατε να δείτε να γίνεται σειρά; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.