Μεταφραση

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Top 10: Σειρές που πρέπει να δει κάθε φοιτητής

Τα σχολικά τα χρόνια πέρασαν και πλέον είσαι φοιτητής. Ένας ενήλικας έφηβος θα έλεγαν αρκετοί, ειδικά στα πρώτα φοιτητικά χρόνια που προσπαθείς να απογαλακτιστείς και να αποκοπείς, με τον δικό σου τρόπο από την οικογένεια.


Μια από τις κύριες ασχολίες του σύγχρονου φοιτητή, είναι οι ξένες σειρές.

Κάτι που ξεκίνησε τα πρώτα χρόνια της κρίσης (καθώς δεν υπήρχαν λεφτά για να βγαίνει κανείς κάθε μέρα για καφέ και για ποτό), πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα γοητευτικό «σπορ» αρκετών φοιτητών ανά την Ελλάδα.

Ποιες όμως είναι οι σειρές  που πρέπει να σίγουρα να δει κάποιος φοιτητής. Αυτές διαφέρουν ανάλογα με τα γούστα, αλλά το top 10 σίγουρα θα έχει μια σειρά που θα θέλει κάποιος να δει.
  1. House of Cards
Μια πολιτική σειρά του Netflix η οποία έχει εκατομμύρια φανατικούς ανά τον κόσμο. Διαπλοκή, εξουσία, έρωτας, συνομωσία είναι μόνο λίγες από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τη σειρά.
house-of-cards-kevin-spacey
  1. Arrow
Σειρά φαντασίας του CW με πρωταγωνιστή των ήρωα της DC, Green Arrow ο οποίος ρίχνετε στη μάχη ενάντια του κακού, για να προστατέψει την πόλη του.
arrow-cw
  1. Vikings
Σειρά εποχής, του History Channel. Όπως αποκαλύπτει και το όνομα της αφορά την ζωή των Βίκινγς και κυρίως του βασιλιά Ράγκναρ Λάθμπροκ, ο οποίος ταξίδεψε, σύμφωνα με τα στοιχεία των ιστορικών, πρώτος στην Αγγλία κατά τον 9ο με 10ο αιώνα. Δράση, ένταση, φαντασία, έρωτας και απίστευτες μάχες, προσφέρουν απίστευτη ψυχαγωγία σε όσους την παρακολουθούν.
46b92f13-5b8e-4782-8b8e-579a48495c33
  1. American Horror Story
Σειρά του Fx η της οποίας η ιδιαιτερότητα είναι ότι κάθε κύκλος είναι αυτοτελής, μέσα σε 12-13 επεισόδια. Αν και χαρακτηρίζεται σειρά τρόμου, η καλύτερη λέξη που την  χαρακτηρίζει είναι θρίλερ, μιας και η αγωνία κυριαρχεί ενώ ο τρόμος είναι κάτι πολύ σχετικό.
9bc64919-3688-40b6-9302-16c26a614590
  1. Ηow I met your Mother
Η σειρά προβλήθηκε από το 2005 έως το 2014 και κέρδισε 9 ΕΜΥ βραβεία. Είναι μια σειρά κωμωδίας με ωραία πλοκή που σε καθηλώνει.
himym

  1. Breaking Bad
Σειρά του AMC η οποία προβλήθηκε από το 2008 έως το 2013, με εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.  Η θεματική της σειράς είναι τα ναρκωτικά, τα οποία παρασκευάζει ο πρωταγωνιστής  ο οποίος έχει καρκίνο και επρόκειτο να πεθάνει. Δραματική σειρά με πλοκή που συγκλονίζει.
breaking-bad
  1. Flash- Gotham
Το Flash είναι μια σειρά παραγωγής του CW, στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος ήρωας της DC, ο Flash. Με την ταχύτητα του προσπαθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια της καθημερινότητας του αλλά και να νικήσει τους κακούς που εμφανίζονται στην πόλη του και τον απειλούν.
e87e092b30143332082b92d1f0923b32

Το Gotham είναι σειρά παραγωγής του FOX, στην οποία βλέπουμε για πρώτη φορά την ζωή του Bruce Wayne του γνωστού σε όλους Batman, στα νεανικά του χρόνια από την στιγμή που σκοτώνονται οι γονείς του. Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι  ο γνωστός αστυνομικός Jim Gordon, ο οποίος κυνηγά όλους τους κακούς της Gotham. Στη σειρά εμφανίζονται όλοι οι κακοποιεί που θα κυνηγήσει στο μέλλον ο Batman στα πρώτα τους χρόνια ως εγκληματίες.
gotham-comic-con-banner-poster
  1. How to get away with murder
Αστυνομική σειρά η οποία εστιάζει πάρα πολύ στο κομμάτι της Νομικής, μιας και οι πρωταγωνιστές μας είναι δικηγόροι και φοιτητές νομικής. Παραγωγής ABC, και στον πρώτο ρόλο η Viola Davis, ως η κακιά αλλά πανέξυπνη καθηγήτρια ποινικού δικαίου. Η πλοκή της σειρά σε καθηλώνει. Ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο Alfred Enoch, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του Dean Thomas στους κοιτώνες του Gryffindor στις ταινίες του Harry Potter.
HOW TO GET AWAY WITH MURDER - ABC's "How to Get Away with Murder" stars Matt McGorry as Asher Millstone, Karla Souza as Laurel Castillo, Aja Naomi King as Michaela Pratt, Alfred Enoch as Wes Gibbins, Jack Falahee as Connor Walsh, Academy-Award Nominee Viola Davis as Professor Annalise Keating, Liza Weil as Bonnie Winterbottom, Billy Brown as Nate and Charlie Weber as Frank Delfino. (ABC/Bob D'Amico)
  1. The Walking Dead- The Big Bang Theory
Η παραγωγή της σειρά ανήκει στο AMC και είναι βασισμένη στα κόμιξ του Robert Kirkman. Όσοι αγαπάνε τα ζόμπι, απλά πρέπει να δουν αυτή τη σειρά, ωραία πλοκή και ανατρεπτικά γεγονότα περιμένουν τους πρωταγωνιστές.
thumb-1920-310538

Το The big bang Theory είναι μια κωμική σειρά του CBS. Οι πρωταγωνιστές είναι τέσσερις φίλοι διάνοιες επιστήμονες, η οποίοι γνωρίζουν την όμορφη γειτόνισσα που μόλις μετακόμισε στον απέναντι διάδρομο. Από εκείνο το σημείο και μετά, η ζωή τους παίρνει μια  μεγάλη τροπή και κάνουν πράγματα τα οποία δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.
431311

  1. Game Of Thrones
Σχεδόν όλοι γνωρίζουν πλέον για το « Παιχνίδι του Στέμματος». Η παραγωγή της σειράς έγινε από το HBO και θεωρείται μια από τις ακριβότερες σειρές όλων των εποχών, με εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές ανά τον κόσμο. Η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία του George R.R. Martin.
c9lzmv4d3mgzpnyntz7s