Μεταφραση

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Εσύ θα πλήρωνες για ένα ραντεβού με την Ιβάνκα Τραμπ;

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ίσως είναι η μοναδική που προσπαθεί να «σώσει την παρτίδα», τουλάχιστον όσον αφορά στα άσχημα που χρεώνονται στην οικογένειά της, η οποία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λευκό Οίκο.


Γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, και μετά την εκλογή του πατέρα της ως νέου προέδρου των Η.Π.Α η Ιβάνκα Τραμπ συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Στην προκειμένη, θέλοντας να βοηθήσει τα άρρωστα παιδιά του  St Jude’s Children Research Hospital, δημοπρατεί ένα ραντεβού μαζί της  έναντι… 50.000 δολαρίων!

Το εν λόγω ραντεβού θα γίνει μέσα στο 2017 στην έως τώρα έδρα της εντυπωσιακής ξανθιάς, στο λεγόμενο «Πύργο Τραμπ» ή στο ξενοδοχείο Τραμπ στην Ουάσιγκτον και θα διαρκέσει μόλις 30 με 40 λεπτά. Στο μεταξύ, έχει ήδη βρεθεί ένας ενδιαφερόμενος ο οποίος έχει προσφέρει 18.500 δολάρια, ωστόσο η Ιβάνκα διατηρεί ελπίδες ότι μέχρι τη λήξη της δημοπρασίας σε δέκα ημέρες, όλο και κάτι περισσότερο θα έχει γίνει.

1481393942-screen-shot-2016-12-09-at-2-44-09-pm-1481312661 

Αξίζει να αναφερθεί το ότι ο νικητής θα χρειαστεί να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο για τυχόν ανάμειξή του με τον νόμο και να πάρει τη σχετική έγκριση από τις Μυστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α, ώστε να είναι προεξοφλημένη η ασφάλεια της κόρης του προέδρου.  Για τον ίδιο λόγο, παρών στο ραντεβού θα είναι και ένα μέλος των Μυστικών Υπηρεσιών.

Στα ψιλά γράμματα της δημοπρασίας που διεξάγει η ιστοσελίδα Charity Buzz συμπεριλαμβάνεται παράλληλα ο όρος ότι το site δικαιούται να απορρίψει τον νικητή χωρίς να εξηγήσει το γιατί, ενώ και ο Οργανισμός Τραμπ δύναται να ασκήσει βέτο σε όποιον δεν επιθυμεί να είναι ο νικητής για οποιοδήποτε λόγο. Τέλος, επιτρέπεται μία σέλφι, αλλά η Ιβάνκα δε θα δώσει αυτόγραφό της στον θαυμαστή της.