Μεταφραση

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Ελένη Ράντου: «Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας είναι μικρό μπροστά σε αυτό που συμβαίνει γενικά»

Γίνεται χαμός φέτος στην παράσταση «Για μια ανάσα» στο θέατρο «Διάνα». 

Τι συμβαίνει;
«Είναι ένα ταξίδι όλο το έργο. Το θέμα είναι ότι σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει αυτή την εποχή. Είναι λίγο πολιτικό το έργο. Φαίνεται ότι το έχει και ο κόσμος ανάγκη. Το ξεκίνησα γιατί το είχα εγώ ανάγκη να ασχοληθώ με ένα θέμα που δεν είναι προσωπικό. Το έργο προσπαθεί να διαπραγματευτεί το τέλος εποχής», λέει στη Secret η Ελένη Ράντου ενώ σχολιάζει την κατάσταση στη χώρα μας.

«Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας είναι μικρό μπροστά σε αυτό που συμβαίνει γενικά. Αν και έχουμε πάθει μια εσωστρέφεια με όλα αυτά που μας συμβαίνουν και κοιτάμε το τι γίνεται εδώ, τελικά τίποτα δεν είναι ανεξάρτητο από το τι συμβαίνει, παντού. Είναι μια αλλαγή εποχής που έχει πολύ ενδιαφέρον. Μπορεί εμείς να τη βιώνουμε λίγο ζόρικα, αλλά είναι ένα τέλος εποχής»
Πολλοί πίστεψαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έφερνε την αλλαγή.

«Δεν είναι εύκολες οι αλλαγές όταν κάτι είναι τόσο παγκοσμιοποιημένο. Ζούμε σε άλλες εποχές. Δεν μπορεί να επαναληφθεί το φαινόμενο της Κούβας ή κάποιος να διαχωρίσει τη θέση του από το παγκόσμιο. Το παγκόσμιο μας έχει καθορίσει», λέει στην εφημερίδα Secret.