Μεταφραση

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Κινητή κουζίνα smart forfood


Στην έκθεση της Μπολόνιας βρέθηκε μια ιδιαίτερη εκδοχή του smart fortwo, το smart forfood, για την οποία δούλεψαν από κοινού η Daimler, η Lavazza και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, σεφ Davide Oldani.

Όταν συνεργαστούν η Daimler, η Lavazza και ένας διάσημος σεφ, έχοντας στο νου τους τον καφέ και το φαΐ, προκύπτει το smart forfood, μία λιλιπούτεια κινητή κουζίνα.
Στην έκθεση Bologna Motor Show βρέθηκε μια ιδιαίτερη εκδοχή του smart fortwo, για την οποία δούλεψαν από κοινού η Daimler, η Lavazza και ο κοινός τους «πρεσβευτής», ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, σεφ Davide Oldani.


Κάπως έτσι, λοιπόν, προέκυψε το smart forfood, ένα πρωτότυπο smart fortwo που έχει αντί για χώρο αποσκευών, μία κινητή κουζίνα. Φυσικά η Lavazza προμήθευσε την τελευταία της καφετιέρα espresso, ενώ η εταιρεία κουζινών Focaccia Group, τοποθέτησε τις εστίες, το ψυγείο, τον αποχυμωτή, το ψυχόμενο ράφι μπουκαλιών, τα μαχαιροπήρουνα και τα πιατικά.

Το πλαίσιο – κλωβός, το Tridion Safety Cell που λέει και η smart είναι βαμμένο σε γκρι καρό που θυμίζει τραπεζομάντηλο, ενώ και στο εσωτερικό τα καθίσματα έχουν ραμμένα μαχαιροπήρουνα.