Μεταφραση

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Για να κλείσεις αυτό το τραπέζι θα πληρώσεις 250.000 δολάρια!

To Hyde είναι το νάιτ κλαμπ του ξενοδοχείου Bellagio στο Λας Βέγκας – εκείνου που λήστεψε ο George Clooney παρέα με τη «Συμμορία των Έντεκα», αν θυμάστε.


Σχεδιασμένο από τον Philippe Starck, απλώνεται σε 930 τ.μ. και προσφέρει χλιδάτο κλάμπινγκ με θέα τα περίφημα συντριβάνια του ξενοδοχείου (και τον… Πύργο του Άιφελ πίσω τους) που είναι από μόνα τους πόλος έλξης τουριστών στην Πόλη της Αμαρτίας.

Ένα από τραπέζια του ξεχωρίζει για την προνομιακή θέση και θέα που προσφέρει τόσο προς την πίστα όσο και προς τα συντριβάνια. Αλλά και για την τιμή κράτησης, που ξεπερνάει κάθε φαντασία: 250.000 δολάρια!

Αν πληρώσει κανείς αυτό το ποσό, στο τραπέζι του θα έρθουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ένα μπουκάλι 30 λίτρων της πολυτελούς σαμπάνιας Armand de Brignac (γνωστή ως «Άσσος Σπαθί» από το λογότυπό της), ισοδύναμο με 40 κανονικά μπουκάλια. Είναι η αγαπημένη σαμπάνια του ράπερ Jay Z, που αγόρασε τη γαλλική εταιρεία το 2014 για άγνωστο ποσό.

Η δεύτερη άφιξη στο τραπέζι είναι ένα πολυτελές κουτί με ένα κόκκινο κουμπί. Νιώθοντας λίγο σαν τον Kim Jong-un, μπορείτε να το πατήσετε και να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα: 4.500 προβολείς και 1.200 εκτοξευτήρες νερού ενεργοποιούνται και τα συντριβάνια του ξενοδοχείου «χορεύουν» στους ρυθμούς τραγουδιών που έχετε επιλέξει.

Κάποιοι άλλοι, πάντως, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, ίσως να εύχονταν το κουμπί να ενεργοποιούσε τα «πυροτεχνήματα» του Βορειοκορεάτη ηγέτη, και όχι τα συντριβάνια…