Μεταφραση

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Με κυρτή οθόνη στις άκρες έρχεται το νέο Huawei P10

To Huawei P10 έρχεται για να αντικαταστήσει το P9, με κυρτή οθόνη στις άκρες, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα μοντέλα Edge της Samsung. 

Εκτός από το γεγονός ότι θα έχει κυρτή οθόνη στο πλάι, το Huawei P10 εκτιμάται ότι θα έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Το Huawei P10 θα έχει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, με ανάλυση οθόνης 2560×1440 pixels. Σε γενικές γραμμές, οι εκτιμήσεις λένε ότι το νέο μοντέλο θα είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με το Huawei P9, το οποίο και θα έρθει να αντικαταστήσει.
Άλλες πληροφορίες για το Huawei P10 μιλούν για τον Huawei Kirin 960 στη θέση του System On Chip, ενώ η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα είναι στα 4 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Huawei P10 θα είναι στα 64 GB και εκτιμάται ότι θα μπορεί να δεχτεί επέκταση μέσω καρτών microSD. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και ένα ακόμα μοντέλο με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB.
Στην μπροστινή πλευρά του πλαισίου του Huawei P10, κάτω από την οθόνη, αναμένεται να υπάρχει ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του μέσα στην άνοιξη του 2017. Πολλές είναι πάντως οι πηγές που αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο μπορεί να έχει και άλλες εκπλήξεις στον εξοπλισμό του…