Μεταφραση

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Super Retro Boy, η «αναγέννηση» του θρυλικού Game Boy!

Η φορητή κονσόλα Game Boy της Nintendo δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς στα 90s αποτέλεσε το πιο hot gaming gadget που υπήρχε.


Φυσικά, το αγαπημένο handheld αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί τίποτα παρά μουσειακό έκθεμα, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αποτελεί από τις πιο κλασικές κονσόλες όλων των εποχών (118 εκατομμύρια πωλήσεις για τα δεδομένα της εποχής αν μη τι άλλο προκαλούν το θαυμασμό).
super-retro-bit

Η Nintendo εδώ και χρόνια δεν ασχολείται με το Game Boy, καθώς η παραγωγή του σταμάτησε το 2000, ενώ οι διάδοχοι του (Game Boy Advanced, DS, 3DS) συνέχισαν την εξαιρετική πορεία του.

Ωστόσο, εάν θέλετε να βιώσετε ξανά την ξεχωριστή μαγεία που προσέφερε η κονσόλα της Nintendo (ή να πάρετε μία γεύση από το ένδοξο παρελθόν των 8-bit) η εταιρεία Retro-bit σας έχει τη λύση με το… Super Retro Boy που παρουσίασε πρόσφατα στην CES.

Η εταιρεία που ειδικεύεται στην αναδημιουργία κονσολών από τα παλιά, με το Super Retro Boy ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε τα cartridges όλων των εκδόσεων του Game Boy (απλό, Color και Advanced).

Με TFT HD display και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.500mAh (που προσφέρει κοντά στις 10 ώρες παιχνιδιού), αλλά και controls που παραπέμπουν στο αγαπημένο SNES, το Super Retro Boy (που θα κοστίζει κοντά στα 80$ και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο) μοιάζει να είναι «must-have» για τους νοσταλγικούς λάτρεις του retro gaming!

Τώρα βέβαια εάν θα μπορέσει να ξεφύγει από τους δικηγόρους της Nintendo, αυτό είναι μία άλλη… ιστορία!