Μεταφραση

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ, σχεδόν 40 ημέρες μετά το θάνατό του

Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ ίσως χρειαστεί να κάνει μερικές ακόμη εβδομάδες υπομονή, προτού γίνει η κηδεία του διάσημου τραγουδιστή.


Ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία που οδήγησε στον θάνατο του Μάικλ, την ημέρα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, οι τοξικολογικές αναλύσεις που παραγγέλθηκαν όταν η νεκροτομή δεν έδωσε απάντηση στα ερωτήματα, δεν θα ολοκληρωθούν πριν από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Τα αποτελέσματά τους θα καθορίσουν αν ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ οφείλεται σε φάρμακα, ναρκωτικά, αλκοόλ ή άλλες χημικές ουσίες. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι η αστυνομία δεν έχει υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Τον προηγούμενο μήνα, ο παιδικός φίλος του τραγουδιστή, Ανδρος Γεωργίου, δήλωσε ότι ο Μάικλ πέθανε εξαιτίας ενός κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ. Σύμφωνα με τον μουσικό παραγωγό, που ήταν τόσο κοντά στον τραγουδιστή που αποκαλούσε ο ένας τον άλλο «ξάδελφο», είχε πει στο BBC ότι τα σκληρά ναρκωτικά είχαν επιστρέψει στη ζωή του Τζορτζ Μάικλ. «Πιστεύω ότι πήρε μεγάλη ποσότητα από κάτι, αναμεμειγμένο με αντικαταθλιπτικά και άλλα φάρμακα που έπαιρνε και αλκοόλ», είχε δηλώσει.